Facebook Conversion

Компактна загряваща масажна възглавница TV82

70,00 лв

98,00 лв

-29%

-28,00 лв

Компактна загряваща масажна възглавница TV82

Загряващ масаж и функционален дизайн

Масажната възглавница има компактен размер и е преносима. За изработката ѝ е използвана полиестерна кожа, която не се зацапва лесно и не задържа влага. Във вътрешността се намира полуиретанова пяна, която се използва за матрачен пълнеж. Тя не се деформира и следва формата на тялото. Пяната същевременно позволява правилна вентилация на продукта и го предпазва от задържане на миризми, овлажняване или поява на мухъл.

Предвидени са сваляемо облекло на масажора и предпазен калъф, за поддържане на по-добра хигиена. Този модел използва по-големи топки за масажиране. Така е постигнат по-голям интензитет на натиска. В най-отдалечена позиция двете топки се намират на разстояние от 20 см. Може да се използва за двустранен масаж на и около гръбначния стълб.

От дистанционното управление можете да изберете до 11 степени на сила. Преминаването от една степен към друга става плавно, а масажиращите глави имат способността да се наагряват. Загряването увеличава ефекта от разтривката и подпомага кръвообращението в тялото.

Инфрачервена и магнитна терапия

Магнитите се използват за лечение на редица заболявания още от  древността. Днес най-честото им използване е заради обезболяващото действие на магнитните полета. Те имат благотворния ефект върху нервната система и облекчаващо действие при вътрешни заболявания. В сферата на масажите тази терапия има най-добър ефект за справяне с постоянни мускулни и ставни болки.

Използването на инфрачервена светлина, която се излъчва от LED диодите пък е алтернативен медицински метод да справяне с крампи, внезапни схващания и спазми.
Дължината на вълните в IR спектъра е по-голяма, те не са видими за човешкото око, но имат способността да преминават през всякаква материя. С терапевтична цел те се използват за допълнително загряване на кожата и мускулите в дълбочина и по-бързото възстановяване на тъканите. Често намират приложение при проблеми с бъбреците, шипове, дихателни и стомашни разстройства или отслабена костна система.

Комбинацията от тези функционалности с интензивна разтривка в проблемните зони осезаемо ще подобри здравето Ви, ще Ви спаси от отпадналост и липса на енергия.

Приложение

Загряващата масажна възглавница може да се използва на всяко място. Освен в домашни условия позволява поставяне на седалката в колата, автобуса, самолета. Работата ѝ е тиха и несмущаваща. Добър избор е за възрастни, временно или постоянно обездвижени хора на легло, при които липсва мускулна активност.
Използвайте я за врата и гърба, кръста или корема, бедрата, стъпалата или дланите.

Технически характеристики

 • Материал: Полиестерна кожа, пяна;
 • Захранване: 220 V;
 • Мощност: 50 W;
 • Управление: С дистанционно.
 • Екстри: Магнитна и инфрачервена терапия;
 • Защита: Термостат;
 • Размер: 37х28х9 см.

Какво ще откриете в опаковката

 • Загряваща масажна възглавница;
 • Електрически захранващ кабел;
 • Технически инструкции;
 • Калъф;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.
Компактна загряваща масажна възглавница TV82 9 Компактна загряваща масажна възглавница TV82 10 Компактна загряваща масажна възглавница TV82 11 Компактна загряваща масажна възглавница TV82 12

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Масажни възглавници

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.