Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Компактна загряваща масажна възглавница TV82

70,00 лв

98,00 лв

-29%

-28,00 лв

Компактна загряваща масажна възглавница TV82 #01499

Загряващ масаж и функционален дизайн

Масажната възглавница има компактен размер и е преносима. За изработката ѝ е използвана полиестерна кожа, която не се зацапва лесно и не задържа влага. Във вътрешността се намира полуиретанова пяна, която се използва за матрачен пълнеж. Тя не се деформира и следва формата на тялото. Пяната същевременно позволява правилна вентилация на продукта и го предпазва от задържане на миризми, овлажняване или поява на мухъл.

Предвидени са сваляемо облекло на масажора и предпазен калъф, за поддържане на по-добра хигиена. Този модел използва по-големи топки за масажиране. Така е постигнат по-голям интензитет на натиска. В най-отдалечена позиция двете топки се намират на разстояние от 20 см. Може да се използва за двустранен масаж на и около гръбначния стълб.

От дистанционното управление можете да изберете до 11 степени на сила. Преминаването от една степен към друга става плавно, а масажиращите глави имат способността да се наагряват. Загряването увеличава ефекта от разтривката и подпомага кръвообращението в тялото.

Инфрачервена и магнитна терапия

Магнитите се използват за лечение на редица заболявания още от  древността. Днес най-честото им използване е заради обезболяващото действие на магнитните полета. Те имат благотворния ефект върху нервната система и облекчаващо действие при вътрешни заболявания. В сферата на масажите тази терапия има най-добър ефект за справяне с постоянни мускулни и ставни болки.

Използването на инфрачервена светлина, която се излъчва от LED диодите пък е алтернативен медицински метод да справяне с крампи, внезапни схващания и спазми.
Дължината на вълните в IR спектъра е по-голяма, те не са видими за човешкото око, но имат способността да преминават през всякаква материя. С терапевтична цел те се използват за допълнително загряване на кожата и мускулите в дълбочина и по-бързото възстановяване на тъканите. Често намират приложение при проблеми с бъбреците, шипове, дихателни и стомашни разстройства или отслабена костна система.

Комбинацията от тези функционалности с интензивна разтривка в проблемните зони осезаемо ще подобри здравето Ви, ще Ви спаси от отпадналост и липса на енергия.

Приложение

Загряващата масажна възглавница може да се използва на всяко място. Освен в домашни условия позволява поставяне на седалката в колата, автобуса, самолета. Работата ѝ е тиха и несмущаваща. Добър избор е за възрастни, временно или постоянно обездвижени хора на легло, при които липсва мускулна активност.
Използвайте я за врата и гърба, кръста или корема, бедрата, стъпалата или дланите.

Технически характеристики

 • Материал: Полиестерна кожа, пяна;
 • Захранване: 220 V;
 • Мощност: 50 W;
 • Управление: С дистанционно.
 • Екстри: Магнитна и инфрачервена терапия;
 • Защита: Термостат;
 • Размер: 37х28х9 см.

Какво ще откриете в опаковката

 • Загряваща масажна възглавница;
 • Електрически захранващ кабел;
 • Технически инструкции;
 • Калъф;
 • Гаранционна карта за 12 месеца.
Компактна загряваща масажна възглавница TV82 9 Компактна загряваща масажна възглавница TV82 10 Компактна загряваща масажна възглавница TV82 11 Компактна загряваща масажна възглавница TV82 12
Допълнителен комфорт за тялото с ортопедични възглавници
Кога ни е нужен електрически масажор за гръб и врат и как да изберем правилния
2018-11-24

Много коректни.

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.