Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Лампа за сушене на маникюр MK8

51,70 лв

Лампа за сушене на маникюр MK8 #04126

Особености:

Ако търсите бърз и ефективен начин да изсушите прясно оформения маникюр,то тази лампа е за Вас. Компактен и лек продуктът е подходящ за постоянни пътувания и командировки, лесен за почистване, използване и пренасяне. Постига перфектен баланс между качество и стойност , едни от водещите фактори при закупуване на кой да е козметичен уред.

Дизайн:

Първата уникална функция, която веднага ще забележите е неговият дизайн,който позволява да я поставите навсякъде и да пъхнете ръката си или просто да го поставите директно на крака си. Той ви предоставя безброй опции, за да направите маникюра си като професионалисти в комфорта на собствения си дом и пасва идеално на всяко помещение и повърхност. Поставете там където имате нужда да си отпочинете или разнообразите,а с това получавате перфектни нокти.

Как работи?

С този уред поддържането на изряден маникюр е удоволствие, втвърдява гела и прави ноктите значително по-лъскави и блестящи. Резултатът от употребата му е завиден ,професионален маникюр. На Вас остава да се насладите на професионален резултат с помощта едно единствено изделие.

Екстри:

Има функция щадяща очите. Устройството облекчава усещането за парене. Бързото действие и безопасност на тази UV лампа за втвърдяване не предизвикват мирис ,може да се използва за изсушаване на гел както на ноктите на ръцете, така и на педикюра. Съчетава достъпна цена и компактност.

Приложение:

Чудесен продукт за поддържан маникюр. Продуктът е подходящ за дома,салона и лична употреба. Идеалното разкрасително средство за всяка дама. Изделието притежава качества за широк спектър на приложение и дълъг период на активна употреба.

Технически характеристики:

  • Мощност: 24W;
  • Дължина на вълната: 365 + 405 nm;
  • Таймер: 30S / 60S Регулируем;
  • Размер на продукта: 21 * 12 * 8 см;
  • Подходящ за употреба-навсякъде където пожелаете.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 x професионална лампа;
  • 1 x DC адапте;
  • 1 x Ръководство за потребителя.
Как работи печката за нокти и на какво да обърнем внимание при нейния избор?

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.