Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Професионална ултравиолетова лампа за маникюр SUN МК3

33,80 лв

Професионална ултравиолетова лампа за маникюр SUN МК3 #05470

Описание:

Независимо дали сте професионалист, който има салон за красота или успешно се справятe с маникюра си в домашни условия, то тази професионална ултравиолетова лампа, ще ви помогне да постигнете перфектен резултат, дори с най - новите технологии лакове и гелове за покритие. Лампата има три функционални бутона, с които може да изберете различна продължителност на изпичане на лака от: 30, 60 или 90 секунди. Това ще ви помогне да постигнете оптимален ефект в зависимост от типа на лака, който използвате. В центъра на лампата е разположен кръгъл електронен дисплей, който отразява информацията за режима в който се намира лампата.

Особености:

По време на работата на лампата, температурата остава постоянна и стабилна, което води до по - качествено сушене на лака и повишава неговата дълготрайност и стабилност на консистенцията. Спадането или покачването на температурата, би довело до несигурен и не траен резултат. Лампата е безвредна за зрението и по никакъв начин не може да доведе, до възникване на проблеми или повреди в следствие на нейното използване. Лампата като цяло е безвредна за целия организъм и е съобразена със стандартите по безопасност. Лампата, е подходяща за всички най-нови техники за нокти. Перфектна за изпичане на акрил гел, OPI, IBD, Gelish, Axxium и Shellac . Може да сте сигурни, че качествено ще бъде изсушен и изпечен лака, без опасност от размазване, олющване и повреждане по време на процедурата.

Дизайн:

Лампата има красив заоблен дизайн, който ще допълни по един естетичен начин вашия козметичен салон или домашната ви обстановка за красота. Лампата се предлага в два цвята: розов и бял. Лампата има всички функции, които са необходими за да постигнете перфектния маникюр, без притеснения от странични ефекти и нежелани реакции. От двете страни на лампата има смарт сензори, които засичат поставянето и изваждането на ръката от лампата и задействат функциите за старт и спиране на работа. Смарт технологията ви гарантира, че лампата ще работи само когато има нужда от това и не е необходимо да се тревожите, че може да я забравиш включена.

Технически характеристики:

 • Тип: Лампа за маникюр;
 • Мощност: 36W;
 • Цвят: Бял/ Розов;
 • Размер: 18 х 8 х 19 см.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Професионална ултравиолетова лампа за маникюр SUN;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.
2020-06-25

Хубава е

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.