Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Q5 Mini DV–мини видео и аудио рекордер с нощно виждане и детектор за движение SC6

44,00 лв

Q5 Mini DV–мини видео и аудио рекордер с нощно виждане и детектор за движение SC6 #01383

Q5 – мини видео и аудио рекордер с нощно виждане и детектор за движение

Съвсем като Джеймс Бонд може да се почуствате с мини-камерата на Ordro, китайският гигант, специализирал в производството на дигитални фотоапарати и таблети. Само два на четири сантиметра, Q5 се побира между палеца и показалеца ви и е удобна за използване във всякакви ситуации – като надежден свидетел на случващото се в дома, когато отсъствате или за запис на семейното тържество в някой ресторант.

Малък размер 4.6см на 2.2см   и много функции

Малка по размери и с опростен дизайн, тя ще ви очарова с компактността и елегантността си. Решена в класическото черно, изработена от здрава, подсилена пластмаса, с добавка на метални елементи, камерата и снабдена с всички необходими параметри за да получите перфектна картина и звук.

Видеозаписите се осъществяват във формат AVI HD 720pрезолюция. Може да ги контролирате с ON/OFF бутона.  За да подсигурите нейната непрекъсната работа, просто я включете към електричеството посредством зареждащия кабел. А ако искате да записвате видяното кликнете на save бутона. На всеки десет минути клип във формат 720х480 ще бъде съхраняван, докато се напълни капацитета на паметта.

Вграден микрофон

Вграденият микрофон осигурява качествен звук, който освен в клипчетата може да използвате и самостоятелно като в режим на диктофон. Незаменим помощник за всеки, чиято професия е свързана с обществени прояви или пък просто за тези, които държат да запишат отличното си изпълнение на „О Соле Мио“ под душа.

Снимки с резолюция 12Mpx

Спиращи дъха гледки? Не е необходимо да мъкнете тежка, скъпа техника, за да запазите тези спомени. С Q5 фотографирате панорамни гледки с висока 12МР резолюция. Кадрите се запаметяват във филмовия мащаб 4:3, така че спокойно ще им се наслаждавате на екрана на плазмения си телевизор.

Изделието има и други екстри – нощно „виждане“. Нощното виждане ще ви осигури черно-бели снимки и е особено подходящо, ако използвате устройството за видео наблюдение в дома или автомобила. Тази специфика е изключително подходяща за паркирано през нощта превозно средство, защото позволява да се спести капацитета на батерията. Камерата има и функция гласова команда.Когато изречете take picture прави снимка.

Технически параметри:

 • Марка и модел: Ordro, Q5;
 • Батерия: 300mAh, DC-5V;
 • Издръживост:около 100 минути в работен режим;
 • Видео: 720х1280 HD, 720х480; .AVI;
 • Фоторезолюция: 12 МР, JPEG;
 • Карта-памет: micro SD до 32GB;
 • Връзка: , мини USB;
 • Размери: 4.6/2.2 см;
 • Тегло на пакета: 0.15 кг.

В комплекта:

 • 1 камера;
 • 1 USB кабел;
 • упътване руски и английски;

 

2018-12-18

Вече съм пазарува от Вас и съм доволен!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.