Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Жични стерео слушалки KLGO KS-70 EP60

17,99 лв

Жични стерео слушалки KLGO KS-70 EP60 #07225

Описание:

Стерео слушалките отдавна са част от нашия живот. Чрез тях слушат музика децата, възрастните, любителите – меломани и професионалните музиканти.  С моделът жични слушалки KLGO KS – 70 и вградения в тях микрофон може не само да се наслаждавате на любимите си песни, но и да говорите по телефона и да ги използвате като hands free докато слушате музика. Слушалките могат да бъдат включени към смартфон, компютър или съвременна аудио система. Широкото им приложение ги правят често използвани и ги превръщат в незаменим аксесоар. В удобната кутия, изработена от плътен материал са двойка драйвери, които могат да произведат силен бас, като характеристика на продуктите от този диапазон са Dynamic Sound и Pure Bass - преживяване, което сте чували в концертните зали, арени и звукозаписни студия по целия свят. Вътрешният хардуер заглушава външните шумове, за да предостави истински чист звук.

Особености:

Слушалките са с устойчивост към влага. Което ги прави подходящи и при усилено спортуване или влажно време. Малките говорители означават и по-малък разход на енергия, ако слушате музика от смартфон или друго портативно устройство. Батерията ви ще издържа по-дълго време. Ако сте с някой приятел и правите упражнения във фитнеса, искате да можете да чувате какво ви говори и ви се слуша музика в същото време – просто слагате само едната слушалка и ще имате тази възможност. Широката им функционалност предполага и честа употреба. Върху кабелите, посредством удобна кутия е разположен контролен на звука. От същото място може да вдигнете телефона или да прекъснете разговора, да смените песента.

Дизайн:

Дизайнът им е фин и елегантен, пасвайки на всяка ушна мида. Те почти не се забелязват. Предлагат се в два цвята, за да отговорят на изискванията на всички потребители. От външната страна слушалките са снабдени с малки магнити. Така, ако не желаете да ги ползвате временно, може съединявайки, посредством магнитите двете слушалки, да ги оставите закопчани на шията. Така няма да се налага да ги прибирате и вадите постоянно.  Направени са така че да не падат от ушите и да са удобни за носене. Направени са от алуминиева сплав и са с двуслоен композитен драйвер с титаний. Дизайнът е лек, компактен и изглежда естествено в ежедневието. Използват лек аерокосмически метал и гъвкав полиетилен терефталат и това дава динамичен ритъм, фини детайли и вдъхновяваща музика. Метална повърхност с безопасна дълготрайна боя, не оставя отпечатъци, с технологии против плъзгане и драскане. Съвместими със всички смартфони, лаптопи, плеъри, iPhone, iPad, iPod и други.

Технически характеристики:

 • Чувствителност: 96dB;
 • Честотен отговор: 20Hz-20KHz;
 • Тел: 1.2M;
 • Тип щепсел: 3,5 мм;
 • Дължина на кабела: 120 см;
 • Тегло: 55 гр.;
 • Цвят – черно и бяло;
 • Съвместими- Смартфони, лаптопи, плеъри, iPhone, iPad, iPod и други.

Съдържание на пакета:

 • 1 х Стерео кабелни слушалки KLGO KS 70;
 • Транспортна опаковка;
 • Гаранция: 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.