Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Кабел за обмен на данни с феромагнити Apple10, Тype-c, LeTv 10 – 1м - CA19

7,20 лв

Кабел за обмен на данни с феромагнити Apple10, Тype-c, LeTv 10 – 1м - CA19 #06572

Описание:

Използването на висококачествен, високоскоростен кабел за вашите мобилни устройства, е от голямо значение, за да не губят те своята функционалност и да не бъдат изложени на риск от повреда в буксите, които използвате за свързване. Колкото по – висококачествен е кабелът, толкова по – малък е рискът от прекъсване на информацията по време на трансфер на данните и възникването на повреди по софтуера на мобилните устройства, загуба на данни и информация, технически повреди. Освен високото качество на този кабел, той се предлага с допълнителната опция за сгъване чрез феромагнити, което спомага за неговото предпазване от начупване или прекъсване по време на транспортиране. Използването на феромагнити за сгъване на кабела има редица преимущества, които ви позволяват да постигате за секунди компактен и подреден размер на кабела, без преплитания, без усуквания. Феромагнитите са разположени на равни отстояния по дължината на кабела и когато опитате да го сгънете, те автоматично прилепват един към друг, оформяйки го по безопасен начин в компактна форма за транспортиране. По този начин спестявате време и усилия, вашият кабел е сгънат само за секунди в перфектна подредба. Кабелът може да се сгъва във формата на кръгове прилепени един към друг, които придобиват още по – компактен размер когато приближите срещуположните магнити един към друг. 

Особености:

Кабел с високо качество и твърда обвивка, против начупване и прекъсване. Допълнителни протектори на свързване в двата края. Феромагнити за по – бързо и компактно сгъване, които са 10 на брой. Удобство при пренасяне и транспортиране.

Дизайн:

Външната обвивка на кабела, е изградена от гъвкав, но стабилен ABS материал, в бял цвят, който предпазва вътрешните жици от пречупване и накъсване. По дължината на обвивката са разположени феромагнити със формата на пръстени, които имат притегателна сила помежду си. Накрайниците на буксите са с допълнителен протектор против пречупване и имат заоблен дизайн в сребрист цвят, който е приятен и удобен за включване/ изключване на мобилните устройства.

Как функционира:

Насочвайки феромагнитите един към друг, те се привличат и оформят сгъването на кабела по определен начин, който го предпазва от усукване, пречупване и прекъсване. Кабелът придобива форма лесна за пренасяне и транспортиране.

Технически характеристики:

  • Кабел за обмен на данни с феромагнити 3 модела;
  • Вариант 1: Apple 10;
  • Вариант 2: Android Тype-c;
  • Вариант 3: LeTv 10;
  • Материал: ABS, метал и феромагнити;
  • Дължина: 1 м;
  • Цвят: Бял.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Кабел за обмен на данни с феромагнити 1м според избран модел;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.