Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Универсален кабел за зареждане на всякакви устройства CA12

12,00 лв

Универсален кабел за зареждане на всякакви устройства CA12 #04631

Особености:

С него можете бързо и лесно да зареждате всякакви устройства , защото комплектът включва три магнитни приставки. Просто сложете приставката която отговаря на телефона Ви и включете в преносима батерия , лаптоп или в контакт. Приставките са с магнит , което подпомага лесното използване на кабела. Найлоновото покритие напълно премахва досадното заплитане. Автоматично разпознава свързаните устройства при зареждане. Поддържа висока скорост на пренос на данни и бързо зареждане.

Как функционира?

Това е универсален micro (микро) USB кабел, който осигурява високоскоростен (USB 2.0) пренос на данни и позволява зареждането на Вашия телефон от персонален компютър или лаптоп. Този USB кабел за данни е идеалното решение за всички видове синхронизация, които ще са Ви нужни. За използването му не са необходими никакви адаптери или приставки. Кабелът просто трябва да бъде включен от съответната страна.Като изтеглите от официалния сайт, най-новият софтуер за Вашето устройство, ще можете да прехвърляте без проблем Вашите снимки, музика и контакти. Идеален за зареждане, прехвърляне на данни и синхронизиране.

Дизайн:

Жицата е изработена от меден калай, TPE външна жица, Накрайник: 8K пъти изключване и тестване на щепсела, терминал позлатен 3U, стабилен контакт, стабилна защита за зареждане. Теленият материал е четириядрен + заземен проводник, две зареждащи сърцевини и две сърцевини за предаване на данни, а предаването на данни за зареждане е две в едно.

Технически характеристики:

  • Цвята се изпраща според наличностите на склад;
  • Подходящ за Android и Iphone;
  • Силен магнит;
  • Найлонови покритие против оплитане;
  • Лесен за използване.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Кабел за зареждане;
  • 1 х Транспортна кутия.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.