Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Микро USB кабел KLGO S-52 CA46B

13,00 лв

Микро USB кабел KLGO S-52 CA46B #05647

Описание:

TYPE-C Klgo S-52 кабел, е разработен, за да отговори на всички видове устройства, с Micro USB вход. Висока производителност при зареждане и пренос на данни. USB/ MicroUSB кабелът за пренос на данни и зареждане на всички устройства с MicroUSB порт, осигурява сигурен и бърз трансфер на информацията. Кабелът е гъвкав и не позволява заплитане. KLGO S-52 е висококачествен USB – USB тип C кабел, предназначен за предаване на данни и зареждане на устройството. Благодарение на подсилената си конструкция, той има повишена устойчивост на прочупване (допълнителна защита на кабела при щепсела и по-плътна оплетка,). Освен това в конструкцията са използвани материали, подсилващи структурата на тапите (напр. Алуминий). Кабелът е здрав и гъвкав. Той позволява лесно предаване на данни и безопасно зареждане на практически всяко устройство с USB Type-C вход. Връзката между кабела и щепсела е направена от двойни, меки и издръжливи материали, което удължава времето за употреба. Кабелът поддържа 3A ток и скорост на предаване на данни до 480Mbs. Кабелът е дълъг 200 см, а найлоновата тъкан значително намалява риска от заплитане.

Особености:

Micro USB кабелът за мобилни телефони и други устройства е със супер бърза зареждаща и синхронизираща функция. Двустранен е, което го прави използваем както от едната му страна, така и от другата. С него скоростта и бързият трансфер на данни са гарантирани. Функцията по пренос на данни и зареждане на телефона, може да бъде комбинирана. Удобен и лесен за използване, както в къщи, така и в офиса, колата, на ваканция.

Технически характеристики:

  • Подсилен кабел, изработен с най-висококачествени компоненти за по-дълъг и бързо проводим живот, както и превъзходен пренос на сигнал;
  • Използвайте удобно и зареждайте вашия смартфон или таблет;
  • Приложимо за цялото оборудване с врата TYPE-C;
  • 2.4 A зареждане;
  • 2 метра дължина;
  • TYPE-C съвместим;
  • Цвят – черен.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой USB кабел KLGO S-52, черен, 2 метра;
  • 1 брой опаковка за съхранение.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.