Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

USB кабел за зареждане тип Fish bone, S-21, iOS - KLGO

32,80 лв

USB кабел за зареждане тип Fish bone, S-21, iOS - KLGO #04786

Особености:

Иновативният дизайн на кабела, който да имитира опашката на рибата го укрепва още повече, доказано от 30 000 тествания за изтегляне, дърпане и огъване. Забравете за скъсаните кабели и да тези с недостатъчна дължина. Направете този правилен и надежден избор. Ще улесни ежедневието ви със сигурност. Можете да седнете където се чувствате комфортно, когато зареждате телефона. Може да се използва и в автомобил.

Описание: 

Кабелът може да се свързва към лаптопи, таблети, настолни компютри и към електрическата мрежа. Чрез него бързо и безпроблемно ще можете да зареждате своя телефон. Трансферът на данни ще се осъществява с голяма скорост и няма да има прекъсвания във връзката, както често се случва при обикновените кабели. Няма опасност от скъсване и прекъсване на кабела при напрежение. Кабелът ес съхранява лесно и не заема място. Може да го носите навсякъде със себе си, за да го използвате при необходимост. Подарете си това удобство и сигурност и забравете за обикновените зарядни тип еднодневки, на които не може да разчитате.

Как функционира?

Предназначен е за зареждане и трансфер на данни на всички модели Iphone смартфони. Поддържа напрежение от 2,4 А. Интелигентно разпознаване на тока, позволява на кабела да извършва стабилно и безопасно зареждане на телефона. Успява да зареди батерията до пълния ѝ потенциал, без да я уврежда. При това за кратко време.  

Дизайн:

Кабелът има иновативен дизайн. Той е в черен цвят. Дължината му е удобна - 1 метър. Видът му имитира опашката на рибата, което го прави още по-стабилен. Това е доказано от 30 000 пъти тестове за изтегляне, дърпане и огъване. Покритието на кабела представлява висококачествено текстилно плетиво, което гарантира издръжливост и предпазва от оплитане и протриване. То е приятно на допир. Кабелът е супер гъвкав. Формата му е цилиндрична. Позволява зареждане и синхронизация, и използване във всяка една позиция.

Технически характеристики:

  • Марка: KLGO;
  • Дължина: 1 метър;
  • Micro USB интерфейс;
  • Поддържа QC4.0 бързо зареждане;
  • Максимален изходящ ток: 2 A;
  • Предназначен за iOS;
  • Вход: micro USB, Lightning Изход: USB.

Какво ще намерите в опаковката:

  • USB кабел за зареждане тип Fish bone, S-21, iOS - KLGO.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.