Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Стелаж-етажерка за обувки Amazing Shoe Rack TV248

22,40 лв

Стелаж-етажерка за обувки Amazing Shoe Rack TV248 #03345

ОСОБЕНОСТИ

Омръзна ли Ви да се спъвате в хаотично разпръснатите по пода обувки? Или да се чудите къде за последно прибрахте любимите обувки? Или да сте изправени пред въпроса „Къде да прибера всички тези обувки?“. Отговорът на всички тези въпроси и дилеми е един - етажерката за обувки Amazing Shoe Rack.

ОПИСАНИЕ

С помощта на този невероятен органайзер, обувките Ви вече няма да бъдат разхвърляни или смачкани. Всичко ще Ви бъде под ръка. Етажерката е подходяща за всякакви модели обувки – сандали, чехли, кецове, обувки с високи токчета, ботуши. Тя побира обувки, независимо от размерите им - от детски до големи номера.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Етажерката побира до 30 чифта обувки. Така едновременно с големия брой обувки, тя същевременно заема и изключително малко място. Практична е. Лесно преносима е. Почиства се с лекота. Употребата ѝ е лесна и удобна. Предпазва обувките от намачкване и деформиране.

ДИЗАЙН

Конструкцията на етажерката е изработена от издръжлива полимерна пластмаса. Тя е в бял цвят и се вписва във всеки интериор. Има десет нива.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Височина: 135 см;
 • Дълбочина: 24 см;
 • Ширина: 51 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Етажерка за обувки Amazing Shoe Rack.
2020-01-20

Цените са добри

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.