Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шкаф за съхранение на обувки TV1181

49,00 лв

Шкаф за съхранение на обувки TV1181 #10454

ОПИСАНИЕ:

Коридорът ви превзет ли е от десетки чифтове обувки, за които все не можете да намерите място? Продължавате ли да не успявате да се справите с подредбата им? Ако отговорът ви е положителен, този шкаф за съхранение на обувки ще ви помогне в борбата с безредието и обувките, захвърлени в някой ъгъл. Съхранявайте правилно обувките на вашето семейство, за да може да запазите перфектното им състояние по-дълго.

ОСОБЕНОСТИ:

Шкафът е с височина 160 см, разполага с 10 рафта – предостатъчно място за всичките ви обувки. В него може да съхранявате обувки с висок ток, ботуши, маратонки, обувки на платформа, детски обувки, сандали, чехли и др. Шкафът е прахоустойчив. Можете да го затворите лесно с помощта на цип, така че да предпазите обувките си от прах. 

Шкафът не се инсталира директно върху пода, а е поставен на четири крачета. Това ще предпази обувките ви от влага. Продуктът е здрав и стабилен. Изработен от нетъкан текстил, рамката е метална с издръжливи пластмасови съединения, които могат да издържат изпитанието на времето. Можете да го използвате дълго време без материята да увисне или шкафът да се деформира. Нетъканият текстил е от висок клас, така че да позволява циркулация на въздуха, за да се предотврати натрупването на неприятна миризма.

Можете да персонализирате броя на рафтовете според това колко чифта обувки имате и техния вид. В него можете да подреждате дори вашите чанти или други аксесоари, за които също все не намирате място. Шкафът се почиства лесно. Можете да използвате прахосмукачка, за да се справите с праха, или пък мокра кърпа, ако замърсяването е по-сериозно.

Край на разхвърляните обувки. Всички ваши обувки ли са струпани в коридора? Подредете ги в този шкаф, вместо да ги захвърляте във всички ъгли. Шкафът е практична придобивка. Спестяването на място ще помогне да имате един по-подреден и организиран дом, в който ще се прибирате с удоволствие. Шкафът предлага максимално удобство при организация на домакинството. 

Шкафът може да се постави в антрето, в килера, в коридора, във вашия дрешник, на терасата и т.н. – навсякъде, където пожелаете и имате място. Използвайки го ще забравите за мръсотията по килима, по плочките, която трябва да чистите ежедневно. Продуктът е подходящ подарък за всеки, който обича да поддържа дома си в ред.

ДИЗАЙН:

Шкафът е с модерен дизайн. Ще се впише в интериора на всеки дом. Предлага се в красив сив цвят. В шкафа можете да съхранявате до 45 чифта обувки. Лесно можете да премахнете някой рафт, за да поберете ботуши, кубинки, високи токчета, та дори и някои аксесоари. 

Въпреки височината си, шкафът е лек. Можете лесно да го преместите и поставите на мястото, което сте предвидили за него. 

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Цвят – сив;
  • Размер – 60*30*160 см;
  • Материал – метал, пластмаса, нетъкан текстил.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Шкаф за съхранение на обувки.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.