Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Преса за коса за изправяне Barun BR3688

68,00 лв

Преса за коса за изправяне Barun BR3688 #04799

Особености:

Пресата за изправяне Barun модел BR3688 е подходяща за всекидневна употреба. С нейна помощ ще бъдете винаги с перфектно оформена прическа – права или къдрава. Тя има керамични плочи, които имат функцията да защитават косата при топлинната обработка. Оставят я гладка, блестяща и безупречна. Идеална за носене по време на пътуване или ваканции, тъй като практичният ѝ размер я прави много удобна.   Тя е един невероятен подарък за всяка дама, независимо от възрастта ѝ. 

Описание: 

Пресата е подходяща за употреба за прави, чупливи и къдрави коси, независимо от дължината им. Не изгаря косата, не я уврежда, не я накъсва краищата и не предизвиква цъфтящи краища. Има антистатичен ефект. Само за 60 секунди достига до 180 ° C температура. Няма да се налага, когато бързате, да чакате да загрее. Само с едно движение изправя дори и най-неподатливите на обработка коси.

Как функционира?

Уредът се захранва чрез свързване към електрическата мрежа. Има възможност за продължителна употреба при максимална температура, като това не му вреди. Експлоатационният му живот е дълъг. Пресата бързо и ефективно изправя дори и най-къдравата коса. Идеална е за изправяне на бретон. При това обещава трайни резултати. Въпреки своята мощност и ефективност, уредът не уврежда косата, запазва я здрава, лъскава и блестяща. Тя не се наелектризира. Пресата се използва само върху суха коса. Също така с нея можете да оформяте е небрежни къдрици чрез завъртане – по цялата дължина на косата или само в краищата. Развихрете въображението си.

Дизайн:

Пресата е със стилен и компактен дизайн. Размерите ѝ са малки.  Тя е тънка. Подходяща е за носене при пътуване. Дори бихте могли да е поберете в малката си дамска чантичка. Не заема почти никакво място. Пресата е в черен цвят, като има и надпис в бяло Barun. Дизайнът на уреда е стилен и модерен. Във външната част има метална декорация. Термо плочите са правоъгълни. Изработени от анодизиран алуминий. Те са с керамично покритие и йонизиращ ефект, което предпазва косата от увреждане. 

Технически характеристики:

  • Марка: Barun;
  • Модел: BR3688;
  • Максимална работна температура: до 180 ° C;
  • Номинално напрежение: 220 V – 240 V;
  • Честота: 50-60Hz;
  • Дължина на кабела: 2 метра.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Преса за коса за изправяне Barun BR3688.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.