Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Преса за коса с турмалиново-керамични плочи TV414

13,99 лв

Преса за коса с турмалиново-керамични плочи TV414 #04822

Особености:

Честото третиране на косата, различните прически и боядисването, водят до цъфтежи, накъсване и изтощаване. Ако искате да имате жива и блестяща коса, без стърчащи антенки, то е изключитено важно на какъв уред за термична обработка ще се спрете. Пресата за коса се е превърнала в неизменна част от ежедневието на повечето дами и поради тази причина, ние подбрахме модел, който ще приглажда косата Ви до съвършенство, като в същото време ще я запази здрава и красива.Пресата за коса, която ви предлагаме, е с турмалиново-керамични плочи. Благодарение на тях ще можете да оформяте прическата си всеки ден, без да се страхувате че ще навредите на косата си. Турмалинът предпазва косата от наелектризиране и накъсване. Важно е да знаете, че изправянето на косата докато е още влажна е изключително вредно и ние Ви съветваме да използвате този или подобни уреди на изцяло суха коса.

Как функционира?

Всяка жена иска косата и да е мека, гладка, с блясък и разбира се без цъфтящи краища. За да постигне обаче, всички тези ефекти е необходимо да се грижим за косата си с хубави продукти и качествени уреди. С тази преса ще можете да постигнете ефекта на идеално права коса, или пък да оформите леки вълни или букли, чрез извиване с пресата. След употреба на уреда косата Ви ще бъде по-мека и бляскава. Турмалинът, допринася за по-малко наелектризиране на косата, както и по-малко накъсани краища. Продуктът може да се използва и за професионална употреба от фризьор.

Дизайн:

Уредът може да е малък, но е изключително ефективен.Предпазва косата от увреждане и има антибактериално действие. След употребата на пресата, косата ви ще бъде гладка и права за дълъг период от време.

Технически характеристики:

  • Бутон за включване и изключване;
  • Предпазва косата от изгаряне;
  • По-малко накъсани краища;
  • Блестяща коса;
  • Удобен въртящ се кабел;
  • Бутон за заключване;
  • Индикатор за превключване.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 х Преса за коса;
  • 1 х транспортна кутия;
  • Цвета се изпраща според наличностите на склад.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Преси за изправяне

Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.