Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Преса за коса с турмалиново-керамични плочи TV414

13,99 лв

Преса за коса с турмалиново-керамични плочи TV414 #04822

Особености:

Честото третиране на косата, различните прически и боядисването, водят до цъфтежи, накъсване и изтощаване. Ако искате да имате жива и блестяща коса, без стърчащи антенки, то е изключитено важно на какъв уред за термична обработка ще се спрете. Пресата за коса се е превърнала в неизменна част от ежедневието на повечето дами и поради тази причина, ние подбрахме модел, който ще приглажда косата Ви до съвършенство, като в същото време ще я запази здрава и красива.Пресата за коса, която ви предлагаме, е с турмалиново-керамични плочи. Благодарение на тях ще можете да оформяте прическата си всеки ден, без да се страхувате че ще навредите на косата си. Турмалинът предпазва косата от наелектризиране и накъсване. Важно е да знаете, че изправянето на косата докато е още влажна е изключително вредно и ние Ви съветваме да използвате този или подобни уреди на изцяло суха коса.

Как функционира?

Всяка жена иска косата и да е мека, гладка, с блясък и разбира се без цъфтящи краища. За да постигне обаче, всички тези ефекти е необходимо да се грижим за косата си с хубави продукти и качествени уреди. С тази преса ще можете да постигнете ефекта на идеално права коса, или пък да оформите леки вълни или букли, чрез извиване с пресата. След употреба на уреда косата Ви ще бъде по-мека и бляскава. Турмалинът, допринася за по-малко наелектризиране на косата, както и по-малко накъсани краища. Продуктът може да се използва и за професионална употреба от фризьор.

Дизайн:

Уредът може да е малък, но е изключително ефективен.Предпазва косата от увреждане и има антибактериално действие. След употребата на пресата, косата ви ще бъде гладка и права за дълъг период от време.

Технически характеристики:

 • Бутон за включване и изключване;
 • Предпазва косата от изгаряне;
 • По-малко накъсани краища;
 • Блестяща коса;
 • Удобен въртящ се кабел;
 • Бутон за заключване;
 • Индикатор за превключване.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 х Преса за коса;
 • 1 х транспортна кутия;
 • Цвета се изпраща според наличностите на склад.
2020-07-05

Безспорно качество на конкурентни цени!

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.