Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Палитра в 18 цвята сенки за очи в естествени нюанси COCO URBAN HZS112

12,60 лв

18,90 лв

-33%

-6,30 лв

Палитра в 18 цвята сенки за очи в естествени нюанси COCO URBAN HZS112 #02680

ОСОБЕНОСТИ

В ежедневието си обикновено търсим по-лек грим в естествени цветове. Но не винаги е толкова лесно да постигнем този ефект. Една от причините е липсата на подходяща цветова палитра

И дилемата е как да бъдем с грим, но същевременно да изглежда, че не носим грим? Решението е точно тук! С тази палитра ще постигнете желаният от Вас резултат без много усилия. Тя е Вашият най-добър приятел в ежедневния грим.

ОПИСАНИЕ

Колекцията от сенки за очи е в земни натурални цветове. Това е идеалната комбинация от матови и блестящи сенки, който могат да се съчетават по между си в интересни и разнообразни варианти. Цветовете са дълготрайни и наситени. Текстурата им е лека и нежна, което позволява лесно нанасяне. Също така е гладка и фина, което пък дава усещане за лекота. Подходящи са за всеки тип кожа. Под всеки цвят е изписано пълното му наименование.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Желаният от цвят се нанесете с помощта на четка или тампон за грим и експериментирайте с комбинации от различни цветове. За да постигнете искания естествен и неотразим ефект комбинирайте с мярка различните цветове.

ДИЗАЙН

Палитрата е в нежен розов цвят, подчертан с изображения на черни и бели колиета, поставени като акцент. Напомня за бонбонен кукленски стил.  Опаковката на палитрата е в същия цвят.

Палитрата е компактна и лесно преносима при пътуване. Има огледало, което Ви спестява досадното носене на други огледала при пътуване, съответно и тяхното счупване.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Размер на опаковката:  10 см*10см*5см;

  • Продуктът не е тестван върху животни.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

  • Палитра с 18 цвята;

  • Голямо огледало.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.