Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Палитра сенки за очи в с 32 цвята в 4 варианта Hzs124

17,50 лв

Палитра сенки за очи в с 32 цвята в 4 варианта Hzs124 #03411

Особености:

Представяме Ви четири невероятни палитри сенки за очи. Всяка една от тях носи уникално наименование, отговарящо напълно на цветовете в нея. Може да изберете за себе си или за подарък - Femme fatale, Cake pop, Bubble pop и Remember me. 

Описание:

Палитрата Femme fatale съдържа изискани и женствени цветове – с блестящи частици и пастелни. Cake pop съчетава в себе си свежи цветове и такива, които са в тъмната гама. Bubble pop е палитра с тъмни и неутрални цветове, както и пастелни в гамата на синьото и зеленото. Remember me съдържа изключително пъстри, свежи и невероятни сенки във всички цветове. Всяка една от палитрите съдържа 32 цвята. Те се нанасят лесно. Наситени са. Под всички сенки има надписи с наименованията на техните цветове. 

Как функционира?

Нанесете основа за грим върху клепачите. След което с помощта на подходяща четка нанесете сенки в избран от Вас цвят. Може да комбинирате повече от два цвята, за да постигнете очарователна визия.

Дизайн:

Всяко от палитрите е с уникален дизайн. Femme fatale е в черни и червени цветове, издаващи изисканост и стил. Надписът е в златисто. Палитрата Cake pop е в розово, като акцентът са няколко апетитни сладкиша. Дизайнът ѝ е симпатичен и изкушаващ. Надписът е в златисто. Bubble pop е в розово-лилави и жълти нюанси, около които се реят сапунени балони. Надписът е холограмен. Палитрата Remember me е в невероятно свежи и пъстри цветове. Самият надпис е разноцветен и забавен. Всяка от четирите палитри има голямо удобно огледало от вътрешната страна на капака.

Технически характеристики:

  • Цветове във всяка палитра: 32 броя.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Вариант 1: Палитра сенки за очи Femme fatale;
  • Вариант 2: Палитра сенки за очи Cake pop;
  • Вариант 3: Палитра сенки за очи Bubble pop;
  • Вариант 4: Палитра сенки за очи Remember me.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.