Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Комплект от 18 цвята сенки за очи в удобна палитра HUDA BEAUTY HZS115

14,60 лв

18,00 лв

-19%

-3,40 лв

Комплект от 18 цвята сенки за очи в удобна палитра HUDA BEAUTY HZS115 #02687

ОСОБЕНОСТИ

Винаги търсим практичност и красота в ежедневието – да имаме голямо разнообразие от цветове сенки за очи на едно място и същевременно да можем да ги носим навсякъде със себе си и то в дамската си чанта. Тази, на пръв поглед, семпла палитра, събира в себе си богатството и магията на пищността от Ориента и пустинята. Чрез красотата и неповторимостта на цветовете, можете да постигнете всевъзможни визии, според настроението и повода. Най-важното, което е необходимо да знаете, е че тази палитра е дело на световноизвестната грим-гуру Худа Каттан и е вдъхновена от ориенталската култура и приказност.

ОПИСАНИЕ

Палитрата съдържа 18 магични цвята, всеки от които е дълготраен и с силно пигментиран. Нюансите са матови, блестящи и сатенени. Това позволява постигане на различни и интересни ефекти в грима. Текстурата им е лека и кадифена, което позволя по-лесно нанасяне и смесване на сенките. Нежни са към кожата на клепачите. Подходящи са за всеки тип кожа.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Изберете подходяща техника на нанасяне, съобразно желаната от Вас визия и според стила на облеклото Ви. Изборът на нюанс е продиктуван от цвета на дрехите Ви, цветът на косата и очите Ви. Но би могъл да бъде и свободно избран, независимо от тях.

ДИЗАЙН

Самата палитра има семпъл дизайн в черен цвят. Капакът е прозрачен, което позволява да виждате всеки един от цветовете. Опаковката на палитрата изобразява гримирани очи, които показват магнетичния ефект, който сенките успяват да създадат. Под всяка от сенките е изписано пълното наименование на цвета.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • 18 цвята сенки за очи.

2020-12-21

Харесва ми

  2020-10-11

  Хубaви и приемливи цени

   2020-03-03

   защото ми харесва

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Напишете отзив

    Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

    Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

    Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.