Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Инструмент за отстраняване и избутване на кожички около ноктите ZJY37

1,50 лв

Инструмент за отстраняване и избутване на кожички около ноктите ZJY37 #03114

Особености:

За да изглеждат добре маникюра и педикюра, освен красивия лак, е необходимо да полагате и правилни грижи за кожичките около ноктите. Добра хидратация, но и подходящо оформяне, са стъпките към перфектния им вид. За целта имате нужда от специален инструмент за отстраняване на кожички около ноктите, чрез който да им придадете добър вид. Той ще Ви улесни при извършването на тази процедури и ще Ви спести време и усилия.

Описание:

Качествената изработка на инструмента осигурява гладко и деликатно отстраняване и оформяне на кутикулите. Не предизвиква наранявания и раздразнения на кожата, които водят до неприятно възпаление. След използване ноктите Ви ще изглеждат визуално издължени. А ръцете Ви ще са с по-добър външен вид и ще се чувствате комфортно.

Как функционира?

Преди употреба нанесете върху кожички хидратиращ крем или специално масло. С помощта на V-образно  режещо острие внимателно отстранете кутикулите. Удобната му форма спомага за лесното и бързо премахване на всичко излишно и нежелано. Със скосения край на инструмента, може да избутвате кожичките. И в двата случая ще придадете на маникюра си красив и спретнат вид.

Дизайн:

Инструментът за отстраняване на кожички около ноктите е изработен в удобна и практична форма. Дръжката му е изработена от червена прозрачна пластмаса. В единия край има V-образно  режещо ножче, с помощта на което се премахват безопасно кожичките. То е метално. В другия край има пластмасово приспособление за тяхното внимателно избутване.

Технически характеристики:

  • Тегло: 15 г;
  • Размер на опаковката: 11,8 см.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Инструмент за отстраняване и избутване на кожички около ноктите.
Полезно за дамите: разделители за пръсти

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.