Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Многофункционална електрическа пила за маникюр и педикюр с 6 приставки ZJY34

22,99 лв

Многофункционална електрическа пила за маникюр и педикюр с 6 приставки ZJY34 #03072

Особености:

Употребата на електрическа пила има доста предимства пред всички инструменти за обработка на нокти взети заедно. Тя намалява значително времето, необходимо за оформяне на маникюра и педикюра. Работата с нея е изключително лесна. Изключва нуждата от доста инструменти за механична употреба. Например с нея може да изпилите, полирате, оформите ноктите. Също така може да премахнете стария гел лак. Не на последно място спестява разходи, свързани с посещение на маникюрист и покупката на инструменти за оформяне.

Описание:

Електрическата пила нокти може да се използва, както за естествени, така и за изкуствени нокти. Подходяща за професионална употреба в салон или в домашни условия. Към пилата има шест приставки, всяка от които има специално предназначение. С помощта на лентите за полиране, може да изпилявате ноктите по-фино или по-грубо, в зависимост от предпочитанията.

Как функционира?

Свържете адаптера с електрическата пила. След което включете към електрическата мрежа. Може да избирате скоростта на въртене, като завъртате копчето за регулиране. Изберете подходяща приставка за работа и закрепете към уреда чрез натискане на бутона в края на пилата. Винаги изключвайте уреда, когато сменяте приставките. Не използвайте в близост до вода. Не докосвайте приставка след употреба, тъй като тя е нагорещена.

Дизайн:

Многофункционалната електрическа пила за маникюр и педикюр е в красив цвят фуксия. Дизайнът ѝ е лек. Работата с нея е прецизна и лесна. Има удобна за захващане форма. Заради компактните си размери и лекото тегло, е подходяща за носене при пътуване.

Технически характеристики:

 • Размер: 16 см * 2,4 см;
 • RPM: 3000-20000 в мин;
 • Захранване: 100-240V;
 • Тегло: 160 гр.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Многофункционална електрическа пила за маникюр и педикюр;
 • Адаптер;
 • 6 броя сменяеми приставки;
 • 4 броя ленти за полиране; 
 • Ръководство за употреба;
 • Гаранция: 12 месеца
Обикновена или пясъчна пила за нокти?
Предимствата на изкуствените нокти
2021-05-31

Изгодна цена

  2020-08-23

  Вярвам ви

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.