Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрическа пила за пети с две степени на въртене и две приставки TV964

20,50 лв

Електрическа пила за пети с две степени на въртене и две приставки TV964 #08109

Описание:

Грижата за ходилата е лесна и ефективна с този нов модел електрическа пила, която спестява физическите усилия чрез въртенето на пемзата. Ходилата, петите и пръстите стават меки, гладки и красиви. Грижата за петите и ходилата е важна, тъй като тя осигурява здрава кожа и комфорт. Пилата се захранва с литиево йонна батерия, която се зарежда с USB кабел включен в комплекта. Дизайнът на пилата е стилен със златисти елементи, компактен и подходящ за дамския несесер с аксесоари. Ролковата глава на пилата е изработена от дълготрайни микро абразивни частици, което я прави чудесна за използване върху твърда и упорита кожа. Почистването на мъртвите клетки става по – бързо, по – равномерно и се избягва вероятността от напукване на петите. Формата на пилата е ергономична, което осигурява възможност за лесно навигиране и стабилен захват по време на почистването.

Особености:

Главите на пилата са въртящи и употребата им е изключително лесна. Те се сменят бързо и без усилие, като може да изберете по – фина или пила с по – силно действие. Убедете се, че уредът е зареден и поставете главата, която сте избрали за използване, след това приплъзнете бутона за включване. Поставете върху сухи, чисти крака, за да премахнете без усилие грозната, суха кожа. Честотата и продължителността на сесията за отстраняване на твърда кожа варира в зависимост от личните предпочитания. За най -добри резултати използвайте овлажнител след това. Използването на пилата спестява време и средства за посещение на скъпи козметични салони и осигурява постоянна, пълноценна грижа от която се постига здрава, гладка и красива кожа. Пилата успешно  премахва кожни натрупвания и мазоли в областта на пръстите.

Дизайн:

Пилата има цилиндрична форма с удебеляване в горната част, което е предвидено за по – добра навигация и захват при употреба. Дизайнът е подчертано луксозен от извита златиста лента, а цвета и е в златисто кафяво. Едната от сменяемите глави също е в златисто кафяв цвят, а другата в черен. Главите са сменяеми, като осигуряват възможност за по – фино и по – грубо премахване в зависимост от необходимостта. Пилата има светлинен индикатор, който показва нейната готовност за употреба и състояние на включване. Има две степени на въртене. Устройството използва за захранване литиево йонна батерия, при което отпада заплитането на кабели и може да се използва без необходимост от постоянно електрозахранване.

Технически характеристики:

  • Продукт: Електрическа пила за крака;
  • Цвят: розов;
  • Зареждане: USB;
  • Материал: ABS+шлифовъчна глава;
  • Размери: 19.2см х 3.6 см х 3.4см;
  • Тегло: 101.7г.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. Електрическа пила;
  • 1 бр. Допълнителна глава;
  • 1 USB кабел;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.