Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Двустранна пила за нокти Sunshine ZJY44

2,50 лв

Двустранна пила за нокти Sunshine ZJY44 #03121

Особености:

Пилите за нокти са важна част от оформянето на всеки добре изглеждащ маникюр или педикюр. Те са компактни инструменти, които може да носите в дамската си чанта. Не заемат много място и ще са Ви под ръка винаги, когато Ви потрябват. Същевременно те са и многофункционални – може да се използват за оформяне и за скъсяване на ноктите. По този начин Ви спестяват и носенето на други приспособления.

Описание:

Двустранната пила е подходяща за използване в домашни или професионални условия. Гъвкава е и това не позволява да бъде счупена по една или друга причина. Може да се измива след употреба, като това не вреди на цялостния ѝ вид. Спестява време при оформяне и скъсяване на ноктите. Не ги разслоява и уврежда. 

Как функционира?

Едрината на абразива на пилите е 100/180, което позволява лесна и бърза работа. С тяхна помощ бихте могли, както да оформите ноктите в желаната форма, така и да ги скъсите до удобна дължина, без да се налага да използвате ножички и нокторезачки. Може да се използва за естествени и изкуствени нокти, както и за удължители.

Дизайн:

Пилите за нокти са с удобна за работа форма. Компактният им размер позволява да ги носите със себе си навсякъде. Двустранното абразивно покритие позволява по-дълго време за използване. Дизайнът е изчистен. Може да избирате между пили в шест свежи цвята, които ще внесат допълнително настроение в ежедневието Ви.

Технически характеристики:

 • Размери: 18 см;
 • Цветови варианти: розово, жълто, синьо, лилаво, оранжево, сиво.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Двустранна пила за нокти в цвят по избор.
Обикновена или пясъчна пила за нокти?
Полезно за дамите: разделители за пръсти
Предимствата на изкуствените нокти
2019-08-23

Много са практични стоките и съм доволна от услугите

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.