Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ветрилообразни мостри на лакове за нокти ZJY234

2,80 лв

Ветрилообразни мостри на лакове за нокти ZJY234 #09645

ОПИСАНИЕ:

Желанието да бъде красива е в природата на всяка жена. Несъмнено маникюрът е не по-малко важна част от нейната визия затова и тя се старае да го поддържа, независимо дали сама или с помощта на професионалист. Но изборът от цветове, дизайни и форми на ноктите е безкраен. С помощта на ветрилообразните мостри на лакове за нокти ще помогнете на клиентката си в избора.

Мострите са страхотни както за професионална употреба, така и за употреба у дома. Подходящи са и за начинаещи за обучение по дизайн на нокти, идеални за 3D ноктопластика.

ОСОБЕНОСТИ:

Мострите са изработени от висококачествен материал - акрил, издръжливи, идеално гладки, лесни за полиране, лесни за използване и пренасяне. Добра гъвкавост на материала, трудно могат да се счупят. С помощта на отварящата се халка можете лесно да покажете цвета на ноктите на вашата клиента или да го извадите от комплекта. Можете също така да наложите мострата върху нокътя за още по-добра представа как ще изглежда лакът. Използването на ясни мостри ви помага да получите точна пигментация на цветовете по-лесно и показва истинския цвят на лака.

Мострите се съхраняват удобно и са подходящи за многократна употреба. С помощта на здравите халки, мострите се организират и пренасят лесно. Ще се забавлявате много, рисувайки различни цветове върху тях, практикувайки нов дизайн и ноктопластика.

Приложението на мострите е широко. Подходящи са за трениране на придобити умения за създаване и поставяне на декорация на красив маникюр. С тяхна помощ ще покажете на клиентките си на какво сте способни. Мострите са подходящи за обикновен лак, UV гел, акрил и стъклени влакна.

Можете да използвате мострите, за да тренирате технологията за ноктопластика и да упражнявате умения за маникюр, за да създавате свои собствени стилове, а също така може да бъде лесно да покажете своите рисунки.

Ако имате толкова много лакове за нокти, мостри ще се впишат във вашето ежедневие идеално, за да можете да видите цветовете, без да отваряте всички бутилки. Така само с един поглед ще можете да видите с кой цвят разполагате или кой трябва да добавите към колекцията си. Можете също така да номерирате всяка отделна мостра, което също ще ви помогне в организацията на работата ви.

ДИЗАЙН:

Цветът на мострите е прозрачен и естествен, за да се осигури изпъкване на цвета лак. Мострите са здрави и имат дълъг експлоатационен живот. Можете да нанесете цвета без да се тревожите, че той ще се раздели на ивици. Мострите са с разумна дължина, лесна и удобна за използване.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Брой в опаковка – 50;
  • Вариант 1: Прозрачни мостри с винт;
  • Вариант 2: Мостри в естествен цвят с винт;
  • Вариант 3: Прозрачни мостри с халка;
  • Вариант 4: Мостри в естествен цвят с халка.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • Ветрилообразни мостри на лакове за нокти, 50 бр. в комплект.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.