Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Сгъваем сешоар NOVA, модел N-658 - 1000 W TV445

25,00 лв

Сгъваем сешоар NOVA, модел N-658 - 1000 W TV445 #04827

Особености:

Представяме ви един супер компактен сешоар на марката Nova. Моделът е N-658. С негова помощ косата ви ще бъде перфектно оформена, без това да я уврежда. Практичните размери на уреда дават страхотната възможност да го носите навсякъде със себе си. Така няма да се окажете без сешоар в хотела, в който сте отседнали, например. Ще бъде ваш неизменен спътник във всички пътувания, дори и да сте с малко багаж.

Описание:

Благодарение на сешоара ще можете всеки път да оформяте безупречна прическа. Косата ще бъде перфектно пригладена, без да бъде хвърчаща или наелектризирана. Има антистатичен ефект. Сешоарът не уврежда структурата на косата и не я изтощава при по-честа употреба. С помощта на подходяща четка, ще можете да изправяте или накъдряте своята грива, като ефектът ще бъде далеч по-дълготраен, в сравнение с този от преса или маша. Едновременно с това, ще си спестите още една топлинна обработка, запазвайки здравия и лъскав вид на косата си.

Как функционира?

Уредът има две степени за регулиране на силата и температурата на струята на въздуха. Като работи с мощност 500 W и 1000 W. Според гъстотата, структурата и дължината на косата, може да избирате необходимата скорост. Също така, тя зависи и от податливостта на оформяне и сезона. Защото през лятото не е проблем да оставите косата си да доизсъхне сама, но през зимата е препоръчително да я изсушавате добре, за да си спестите неприятни ситуации, като схващания или настинки.

Дизайн:

Сешоарът има компактни размери . Може да се сгъва. Тези му качества позволяват да го носите със себе си по време на командировка или ваканция. Без проблем ще се побере в малък куфар, пътна чанта или дори в по-голям козметичен несесер. Корпусът му е изработен от качествена пластмаса, която е устойчива на топлина. Той е в бял и светлосин цвят. Дръжката му е ергономична и удобна. Има стабилен захват и не изморява ръката при по-продължителна употреба. Дизайнът на уреда е нежен и изчистен. Кабелът има удобна дължина.

Технически характеристики:

  • Марка: NOVA;
  • Модел: N-658;
  • Мощност: 1000 W;
  • Захранване: 220V.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Сгъваем сешоар NOVA, модел N-658 - 1000 W.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Сешоари за коса

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.