Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Иновативен сешоар DC мотор 2200W TV58

43,90 лв

Иновативен сешоар DC мотор 2200W TV58 #04800

Особености:

Това е класическата версия на компактен и икономичен сешоар. Подходящ е за ежедневна употреба. Функционален е и щади косата, въпреки честото използване. Сешоарът е с мощност 2200 W, което го прави безспорно подходящо и висококачествено средство за нежна и ефективна грижа. Тази сила ще ви позволи да изсушите косата си качествено и сравнително доста бързо, без значение дали е рядка или гъста, къса или дълга.

Описание:

С помощта на сешоара ще можете бързо и лесно да изсушите косата или да я оформите в красива прическа, ако разполагате с малко време и бързате за работа или среща. Предназначен е за домашна употреба. Може да се използва при къси или дълги коси. Сешоарът работи с грижа, като не пресушава, не накъсва, не уврежда и не изтощава. Струята е достатъчно силна, за изправите или начупите косата си с помощта на подходяща четка. Системата за намаляване на шума позволява да използвате уреда през нощта, без да се притеснявате, че ще събудите всички вкъщи или съседите.

Как функционира?

Захранва се от електрическата мрежа. Уредът има 2 регулатора на скоростта на въздуха и на температурата Има режим на подаване на студен въздух, като чрез него можете за фиксирате прическата си. В комплекта има накрайник за концентриране на струята за по-бърз ефект. Мощността на сешоара е доста висока. Има вградена защита срещу прегряване при по-продължителна употреба. За по-безопасно влияние към косата има и йонизираща функция. Тя спомага за запазване на здравия и лъскав вид. Двигателят е тип DC – ултра лек е.

Дизайн:

Сешоарът има изчистен дизайн. Формата му е доста семпла, но същевременно и иновативна. Размерите му са практични, а той е изключително лек. Без проблем може да носите със себе си по време на път, когато сте на почивка или в командировка. Корпусът му е в черен цвят. На дръжката има два бутона в син цвят, за регулиране. Кабелът е достатъчно дълъг, за да използвате уреда удобно и лесно.

Технически характеристики:

  • Работно напрежение: 220 V;
  • Мощност: 2200 W;
  • Тип двигател: DC ултра лек;
  • Дължина на кабела: 1,2 метра.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Иновативен сешоар DC мотор 2200W;
  • Инструкции за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.