Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажор за стъпала и гръб

958,00 лв

Купи на кредит

Масажор за стъпала и гръб #01533

Масаж с реалистично усещане

Масажорът 2 в 1 използва новаторска 3D технология за масажиране, като използва две основни оси с различни приставки. Те упражняват натиск върху различните акупунктурни точки на стъпалата. Предната приставка е съсредоточена върху възглавничките и пръстите, средната разтрива свода, докато двете задни приставки покриват петата. Движението на осите и приставките се извършва във всички посоки – напред, назад и странично и не оставят „сляпа зона“.

Предните накрайници имат специални издатини, които попадат върху важните точки, докато задните са заоблени с по-малък размер и повдигат петата. Чрез предварително програмираните режими на работа се постига максимално реалистично усещане, както при масаж с ръце.

Известно е, че по долната страна на краката са разположени над 30 важни зони, които отговарят за функционирането на органите в тялото. Акупунктурата, на която е базирано действието на уреда се занимава със стимулацията на тези точки, като по този начин подпомага оздравяването на органите и подобрява тяхната работа. Това е един от алтернативните методи за цялостно, рефлекторно лечение на организма, като се въздейства косвено на болния орган. Подобно въздействие е невъзможно при традиционното разтриване и се постига единствено, чрез масажиране на стъпалата.

Освен, с масажиране и указване на натиск, изделието подобрява състоянието на тялото, чрез инфрачервено загряване. Затоплянето е важно за поддържането на добро кръвообращение, подсилва имунитета и има успокояващ ефект върху нервната система.

Функция 2 в 1

Освен подходящ за отпускане на уморени крака масажорът е предназначен и за разтриване на гърба. Горната част е закрепена с цип и след като се свали и се постави специалното облекло, той може да се използва и като уред за цялостен масаж. Просто го поставяте върху гърба или кръста докато лежите по корем или се облягате на него. Движещите се накрайници ще облекчат неразположението, схващането и болките в горната и долната част на торса. И тук инфрачервеното загряване ще окаже положителен и обезболяващ ефект.

Лесна поддръжка

Изделието не изисква почти никаква поддръжка. Тапицерията позволява сваляне, тъй като се закрепя с цип. Можете да я перете в домашни условия. Материята е от мек, пухкав плат, който задържа топлината.

Уредът се управлява дистанционно и се захранва в електрическата мрежа. С дистанционното можете да избирате между петте различни нива, да увеличавате или намалявате силата на натиска.

Какво ще получите в пакета

  • Масажор за стъпала и гръб;
  • Захранващ кабел;
  • Инструкции за употреба;
  • Гаранция 1 година.  

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Масажори за крака

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.