Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини рокля по тялото, с голи рамене и ефирен дълъг ръкав FZ5

39,20 лв

Мини рокля по тялото, с голи рамене и ефирен дълъг ръкав FZ5 #05919

Описание:

В съответствие с новите модни тенденции, роклята е къса, плътно прилепва по тялото, материята, е набрана и подчертава формите и се предлага в най – желаните цветове: черен и бял. Ако искате да сте в крак с модните тенденции и да изглеждате неотразими, това е моделът, който може да ви осигури всичко това! Не се колебайте да го добавите към новите си предпочитания в летния гардероб!

Особености:

Материята е лека и ефирна, създава усещането за втора кожа, поддържа телесната температура нормална, без да предизвиква изпотяване. Дишащите материи от този тип, осигуряват на кожата най – добро усещане за комфорт. Материята, е лесна за поддържане и за запазването на нейните качества, няма нужда от никакви специални препарати за обработка.

Дизайн:

Лек и ефирен дизайн, който ще ви направи по – атрактивни и привлекателни, подчертавайки вашите форми и придавайки ви повече елегантност. Роклята е с голи рамене, без презрамки, но остава стабилна, заради дългия ефирен ръкав, който е изработен от прозрачна и лека материя и придава по – елегантен вид на дизайна. В центъра роклята има двоен шеф, през който минава връвчица с пискюли в нейния край и ви дава възможност да управлявате степента на набиране на роклята, по начин по който ще изглежда най – добре и ще подчертае вашите форми според техните размери. Пискюлите се спускат по дължината на роклята и изглеждат като интересен аксесоар. Роклята е къса и подчертава дължината на бедрата. Може да я използвате за ежедневни срещи и събития, както и за по – специални, вечерни срещи и посещения на клубове. Когато и да я облечете вие ще бъдете атрактивни, предизвикателни и елегантни. За по – завършена визия на тоалета може да използвате по – плътни колиета, които са около врата и следват неговата извивка. Подходящи са обеци с по – голяма дължина, които да съответстват на колието, което сте избрали. Цветово най – подходящи ще бъдат аксесоари съответно с бели или черни елементи, като може да използвате основа в златисто или сребристо, без да съобразявате с каквито и да е ограничения. Може да изберете дамска чанта в среден или малък размер, в съответния цвят и стил.

Технически характеристики: 

 • Модел: Къса, прилепнала рокля;
 • Състав: Корейска висококачествена мрежа и подплата;
 • Размер: S, M, L;
 • Цвят: Бял/ Черен.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Къса прилепнала рокля в бяло или черно, еластична по тялото, с голи рамене и ефирен дълъг ръкав;
 • Транспортна опаковка.
2022-08-01

Винаги стилни рокли

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.