Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Ароматни натурални масла 12 броя в комплект със свещник и количество от по 10 мл

31,80 лв

45,00 лв

-29%

-13,20 лв

Ароматни натурални масла 12 броя в комплект със свещник и количество от по 10 мл #06912

Oписание:

Представяме ви един много практичен комплект от 12 ароматни масла за вашия дом със бял свещник в комплекта, за да може да ароматизираме спокойно нашия дом, офис или козметично студио в което ще имате винаги различен аромат с който да релаксирате, ароматизирате и много други приложения, които имате на разположение, всичко според вашите желание.

Особености:

Напоследък също така много нашумя и употребата на ароматните дифузери, за да овлажним, ароматизираме въздуха в помещение в което го използваме и точно този комплект с 12 на брой ароматни масла ще ви е много необходим, тъй като ще имате възможност да сменяте с толкова много различни аромати всеки път. Така поставените масла във водата се изпаряват и ароматизират въздуха и можем да релаксираме с любима книга или просто да си почиваме на дивана. Също така маслата може да се използват и с козметични цели, при направата на домашен сапун например или маска за коса. Самия свещник в комплекта се използва по следния начин, наливаме малко вода в горната част и слагаме ароматно масло по избор, а отдолу палим една чаена свещ и воала вече имаме един страхотен разнасящ се аромат.

Дизайн:

Дизайна е стандартен в малки прозрачни шишенца с метална капачка. Свещника е в цял цвят с тумбеста основа и отвори с флорални мотиви. Всяко от маслата е с подходящ етикет на който има изобразен и описан съответния аромат. Може да избирате от следните аромати Океански аромат Ванилия, Мускус, Лавандула, Сандалово дърво, Жасмин, Дървесен аромат, Ягода, Манго и Роза, Ягода и Пъпеш.

Технически характеристики:

  • Име на продукта: Ароматни масла;
  • Цвят: безцветен на съдържанието, прозрачна опаковка;
  • Цвят на свещника: Бял;
  • Размер: 12 бр * 10 мл;
  • Аромати: Ванилия, Лавандула, Жасмин, Океански аромат, Дървесен аромат, Мускус, Сандалово дърво, Ягода, Ягода и Пъпеш, Манго и Роза.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 12 броя ароматни масла;
  • 1 брой свещник;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.