Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажор за целулит с отслабващ ефект и 3 накрайника за проблемните зони TV97

35,00 лв

Масажор за целулит с отслабващ ефект и 3 накрайника за проблемните зони TV97 #01613

Елегантен дизайн

Малкият масажор има компактен размер и стилен, елегантен дизайн. Той е с размер 13 х 23 см, като така можете да го носите прибран в ръчния си багаж по време на пътуване. Извитата му форма и ергономична дръжка улесняват работата се него и спомагат да достигането на различни части от тялото.

Той използва електрическо захранване, икономичен е и работи тихо. С него можете да масажирате врата, раменете и ръцете, гърба и кръста. Подходящ е за третиране и проблемните зони, на които се натрупват подкожни мазнини като корема, бедрата и ханша.

Вибриращ масаж

Чрез вибрации с различна сила се постига успокояващ и отпускащ ефект. Той спомага за справяне с целулита, разбивайки целулитните „топчета“ и премахване на нежелания ефект на т.н.  „портокалова кожа“. Освен за гладка кожа вибрационният масаж подпомага оформянето на стройна линия на тялото и указва отслабващ ефект.

Режимите на работа се управляват от микрокомпютърна програма, а Вие можете да избирате различен стил на масажиране в зависимост от зоната на тялото. Силата на вибрациите позволява регулиране, като са налични няколко степени – за нежно и деликатно масажиране или дълбоко и интензивно.

3 приставки

Изделието притежава 3 накрайника с различно предназначение. Ако предпочитате леко масажиране на проблеми зони, които Ви причиняват болка или за отпускане на схванатите мускули изберете гладката приставка. Тя е подходяща за врата, шията или кръста.

Вълнообразният накрайник пък е за по-интензивно разтриване на големи групи от мускули. Указваният натиск е разнообразен и с различна честота. Това спомага за възстановяване на правилната циркулация на кръвта в схванатите зони на тялото.

Накрайникът с топчета е предназначен за дълбок антицелулитен масаж или такъв с отслабващ ефект. Може да се използва в комбинация с масло или лосион за тяло, като подпомага бързата му абсорбация от кожата. С този накрайник ще възвърнете еластичността на кожата си и ще стегнете мускулите.

В комплекта ще намерите и предпазна мрежа, която се използва с първите два накрайника. Тя предпазва от отскубване на косми и неприятно усещане.

Технически характеристики

 • Размер: 12 х 23 см;
 • Материал: ABS;
 • Захранване: 110-220 V;
 • Мощност: 40 W;
 • Екстри: Режими на работа, степени.

Пакетът съдържа

 • Антицелулитен масажор с 3 приставки;
 • Техническо ръководство;
 • 1 година гаранция.
2018-07-29

За първи път ще използвам ваш продукт

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Масажори против целулит

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.