Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажор за целулит с отслабващ ефект и 3 накрайника за проблемните зони TV1075

35,00 лв

Масажор за целулит с отслабващ ефект и 3 накрайника за проблемните зони TV1075 #01613

Елегантен дизайн

Малкият масажор има компактен размер и стилен, елегантен дизайн. Той е с размер 13 х 23 см, като така можете да го носите прибран в ръчния си багаж по време на пътуване. Извитата му форма и ергономична дръжка улесняват работата се него и спомагат да достигането на различни части от тялото.

Той използва електрическо захранване, икономичен е и работи тихо. С него можете да масажирате врата, раменете и ръцете, гърба и кръста. Подходящ е за третиране и проблемните зони, на които се натрупват подкожни мазнини като корема, бедрата и ханша.

Вибриращ масаж

Чрез вибрации с различна сила се постига успокояващ и отпускащ ефект. Той спомага за справяне с целулита, разбивайки целулитните „топчета“ и премахване на нежелания ефект на т.н. „портокалова кожа“. Освен за гладка кожа вибрационният масаж подпомага оформянето на стройна линия на тялото и указва отслабващ ефект.

Режимите на работа се управляват от микрокомпютърна програма, а Вие можете да избирате различен стил на масажиране в зависимост от зоната на тялото. Силата на вибрациите позволява регулиране, като са налични няколко степени – за нежно и деликатно масажиране или дълбоко и интензивно.

3 приставки

Изделието притежава 3 накрайника с различно предназначение. Ако предпочитате леко масажиране на проблеми зони, които Ви причиняват болка или за отпускане на схванатите мускули изберете гладката приставка. Тя е подходяща за врата, шията или кръста.

Вълнообразният накрайник пък е за по-интензивно разтриване на големи групи от мускули. Указваният натиск е разнообразен и с различна честота. Това спомага за възстановяване на правилната циркулация на кръвта в схванатите зони на тялото.

Накрайникът с топчета е предназначен за дълбок антицелулитен масаж или такъв с отслабващ ефект. Може да се използва в комбинация с масло или лосион за тяло, като подпомага бързата му абсорбация от кожата. С този накрайник ще възвърнете еластичността на кожата си и ще стегнете мускулите.

В комплекта ще намерите и предпазна мрежа, която се използва с първите два накрайника. Тя предпазва от отскубване на косми и неприятно усещане.

Технически характеристики

 • Размер: 12 х 23 см;
 • Материал: ABS;
 • Захранване: 110-220 V;
 • Мощност: 40 W;
 • Екстри: Режими на работа, степени.

Пакетът съдържа

 • Антицелулитен масажор с 3 приставки;
 • Техническо ръководство;
 • 1 година гаранция.
2018-07-29

За първи път ще използвам ваш продукт

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.