Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Масажна седалка 2 в 1 за колата или дома TV83B

84,50 лв

135,00 лв

-37%

-50,50 лв

Масажна седалка 2 в 1 за колата или дома TV83B #01504

Висококачествени материали и ергономична форма

Масажната седалка е нов, уникален аксесоар за колата или дома, който Ви предлага пълно отпускане и здравословен масаж на проблемните зони. Тя е изработена от еко полиестерна кожа, а меките възглавнички имат специален подобен на дунапрен пълнеж. Те поемат тежестта на тялото и следват неговите извивки без значение дали сте в легнало или седнало положение.

Притежава 5 възглавници, които стимулират кръвообращението, възвръщат тонуса и Ви освобождават от схващането на мускулите. При ежедневното стоене в неправилна позиция – в офиса, в колата или дори вкъщи мускулите на врата, кръста и гърба се обездвижват и схващат. Подходящото стимулиране, чрез вибрация осигурява необходимия приток на кръв и отпуска нервните окончания.

Мекият масажор притежава специално оребрение в средната зона, което подпомага правилният стоеж на торса. Той има ергономичен дизайн, а вибриращите възглавници са така разположени, че да държат гръбнака изправен, като Ви предпазват от изкривяване и излишно натоварване на прешлените в долната част.

Специални функции

Масажорът 2в1 използва вграден микрокомпютър, за да предложи правилна стимулация на мускулите. Той се управлява лесно - с дистанционно и поддържа няколко степени на сила. Вибрирането е съвсем тихо и няма да Ви попречи да използвате аксесоара, докато работите.

Сред функциите влизат масаж на зоните на врата, режим на работа за раменете, гръбнака или цялото тяло. Този масаж със своя терапевтичен ефект подобрява цялостното състояние и здравето.

Полезно действие

Масажната седалка е идеален начин да подобрите качеството си на живот като се отървете от множество хронични болки. Разтягането на определени групи мускули е важно за предотвратяването на хронично главоболие, постоянна умора, липса на енергия или безсъние.

Правилната стойка по време на хранене е също от значение, подобрявайки храносмилането и предпазвайки Ви от бъдещи стомашни проблеми.
Нервните възпаления са най-често причинени от неправилен стоеж могат да доведат до проблеми с дишането, задух или до ограничена подвижност. Чрез подходящ масаж Вие ще освободите притиснатите нерви.

Разнообразно приложение

Продуктът има универсален размер и форма, той е мобилен и може да намери приложение навсякъде. Подходящ за използване е в офиса на работното място, прикрепен към стол. Ако предпочитате да го използвате вкъщи пасва на диван или фотьойл, без да има нужда от прикрепяне.

Лесно може да се постави в автомобила и да се насладите докато шофирате в ежедневието си.

За тези, които искат да комбинират масажирането с почивка, се поставя легнал на леглото или дивана.

Технически характеристики

 • Размер: 118 х 50 см;
 • Материал: Полиестерна еко кожа, дунапрен;
 • Вибро зони: 5;
 • Захранване: 110 до 220 V, AC;
 • Напрежение: 12 V;
 • Мощност: 20 W;
 • Цвят: Черен;
 • Управление: Микрокомпютър, с дистанционно.

Какво ще откриете в опаковката

 • Масажна седалка 2 в 1;
 • Електрически адаптер;
 • Зарядно за кола;
 • Техническо ръководство;
 • Гаранция за 12 месеца.
Как се използва шиацу масажор и какви са ползите от него?
2021-09-15

Харесвами

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.