Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Електрическо почистващо устройство за уши с LED светлина TV595

11,00 лв

Електрическо почистващо устройство за уши с LED светлина TV595 #06489

Описание:

Прекалените грижи за хигиената на ушите или пък цялостната липса на такива може да доведе до проблеми със слуха. Ако ушната кал се натрупа и се втвърди до толкова, че да не се маха с помощта на памучно тампонче, тогава може да се получи запушване на ухото или шум в ушите. Ненавременно взети мерки могат да доведат до загуба на слуха. Все пак хигиенните навици изискват и човешка намеса. Никога не бъркайте навътре с тампончето за уши, защото може да увредите тъпанчето. За да предотвратите прекалено инвазивната намеса върху ушния си канал, но и да го почистите добре можете да използвате един съвременен уред, който ще направи процедурата по премахването на ушната кал безвредно и съвсем безболезнено.

Особености:

Този уред за почистване на ушите е много удобен и практичен , просто трябва да натиснете бутона, толкова е лесно. Има LED светлина за подобряване на визуализацията по време на употреба и силиконов накрайник, който се адаптира към различната възраст на ползвателя или размера на ушите. В допълнение, трябва да се подчертае неговият екологичен характер, тъй като е за многократна употреба и се избягва използването на традиционните пръчици, които замърсяват околната среда. Уредът за отстраняване на ушна кал е изработен от мек еластичен материал, той може бързо да абсорбира мръсотията в ухото. Устройството може да има и масажиращ ефект. То е не по-голямо от четка за зъби и е напълно безопасно за употреба.

Дизайн: 

Почистващото устройство за ушна кал е компактно по размер и лесно за използване и вие можете да го вземете със себе си дори при пътуванията си или на почивка, защото е окомплектован с кутия за стерилно ползване. Подходящ за възрастни и деца. Неговото силиконово тяло е меко, гъвкаво, нетоксично и лесно за почистване, Можете да го избършете с мокра кърпичка или дори да използвате гореща вода за стерилизация на върха, което ви позволява да го използвате многократно, за разлика от памучните клечки, които трябва да се изхвърлят след еднократна употреба.

Начин на употреба:

Това устройство е изключително лесно за използване. В този комплект има 6 батерии, Поставете три батерии за работа, а другите 3 батерии са резервни. Просто натискате бутона за включване и LED превключвателя, внимателно поставяте електрическото устройство за почистване в ухото си, след което то започва да вибрира, за да привлече ушната кал, а вие изчаквате малко. След това започвате да го движите бавно и меко в ушния канал или в областта на ушната мида.

Технически характеристики:

 • Уред за премахване на ушната кал, Марка Jie Yixin;
 • Материал: РР плюс силикон;
 • Батерии – малки плоски;
 • Цвят: бяло и синьо;
 • Размери на опаковъчната кутийка: 6.1 см х 3.4 см х 12.2 см;
 • Тегло: 82 гр.

Съдържание на опаковката:

 • 1 бр. - Уред за почистване на уши , Модел C-ears;
 • 2 бр. – Силиконови накрайника;
 • 6 бр. – Малки плоски батерии ;
 • 1 бр. - Прозрачна пластмасова кутия с гнезда за всички елементи;
 • Картонена опаковка;
 • Упътване на няколко езика;
 • Гаранция-12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.