Изкуствените нокти придобиват все по-голяма популярност в световен мащаб. Те допълват нашата  визия, активират въображението ни. Ние ставаме артисти,  създаващи нашия уникален и идентичен стил. За да имаме мечтания маникюр, трябва да се запознаем с възможностите за използването и поставянето на изкуствените нокти. Те са разнообразни, дават ни  избор, който отговаря на нашите изисквания. 

Могат ли да се лепят без лепило? 

Ще започнем с това, че има комплекти от нокти, които не изискват използването на лепило. Те притежават специално самозалепващо покритие от вътрешната страна на нокътя и се използват изключително лесно. Поставят се на нокътната плочка и задържат за няколко секунди. При досег с вода трябва да се притискат няколко пъти на ден, за да останат здрави. Предимството им е, че са изработени от безвредни материали и в зависимост от начина на третиране могат да издържат дълго време. Майките ги предпочитат, защото не желаят децата им да използват лакове, които съдържат ацетон. Все пак малките момиченца тепърва влизат в света на козметиката, подражават на своите майки и искат да бъдат като тях. Продуктът ги улеснява, защото не изисква използване на лепящ се продукт, могат да се премахнат по всяко време, не се използват лакове, лакочистители, които допълнително могат да наранят малките опознаватели.

Нокти, лепящи се с лепило.

Другият тип изкуствени нокти,  имат своите предимства. Те са свързани с това, че са по-устойчиви на механични и физични въздействия и имат по-дълготраен срок на издръжливост. Използването на този тип  изкуствени нокти също е лесно, т. к. се поставя капка от залепващото средство на естествения нокът, при необходимост две капки, полага  се  и се изчаква да стегне. Съставките, от което е произведено лепилото, са специално предназначени и съобразени спрямо всеки тип кожа и са тествани, осигуряващо комфорт при използването им. Ако попадне капка върху кожата  няма да предизвика козметични изменения. Комплектите са с разнообразна цветова гама, форма, дължина и ширина, дори включват декорации, които биха отговорили на  вкуса на дамите. 

Видове лепила, които се предлагат на пазара. 

Качеството им се определя от съставките, от които са направени. Различните видове имат разнообразна консистенция, плътност и време на засъхване. Най-добрите  са тези, които съдържат компоненти подобни на тези в универсалните бързосъхнещи средства. Една от най-честите грешки е използването на секундно лепило, вместо тези, които са направени по предназначение. Това е изключително вредно, тъй като може да разруши плочките на нокътя. Предлагащите се на пазара лепила биват за:

  • Фолио;

  • Декорации;

  • Удължители. 

Има и такива, които са включени в гел лак.

Продукти, които предлага 4Sales.

Нашият онлайн магазин 4Sales, предлага голям набор от качествени изкуствени лакирани дълги или къси стоки за продажба, които могат да се използват от деца и възрастни, но предоставя и избор от различни форми:

  • Овал;

  • Квадрат;

  • Мек квадрат;

  • Остри;

  • Балерина;

  • Бадем.

Дължината им варира. Освен за ръце, има и комплекти за крака, които се предлагат  на достъпни цени. Освен изкуствени  нокти, сайтът предлага мостри и дълготрайни лепила, които са отличен спътник на всяка дама. Един от продуктите има 4 в 1 действие. Налични са и 2в1 гелове, които имат много функции. Те са в течна консистенция, но когато се изпичат се втвърдяват. Можете да създадете визията си с тях още по-неустоима.