Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Система за премахване на гъбички по ноктите

13,20 лв

18,20 лв

-27%

-5,00 лв

Система за премахване на гъбички по ноктите #03589

Особености:

Системата успява да убие 99.9% от гъбичките по ноктите. Помага за предотвратяване им и повторната им поява. Продуктът е дискретен и лесен за употреба.

Описание:

За да предотвратите разпространение на гъбички по здравите тъкани и да предпазите от повторна поява, нанасяйте течността само върху засегнатия участък. Не нанасяйте лак за нокти и не поставайте изкуствени нокти, докато използвате системата. Подрязвайте ноктите на краката веднъж месечно, като оставяте 2 - 3 мм свободна дължина.

Как функционира?

С помощта на пилата изпилете засегнатия нокът. Целта е да отстраните повърхностния слой. Обръщайте специално внимание на потъмнелите зони. След употреба, изхвърлете пилата, тъй като тя е за еднократна употреба. Почистете повърхността на нокътя. Използвайки четката, нанесете от разтвора. Избършете течността влязла в контакт с околната кожа. Изчакайте 5 минути, преди да обуете чорапи, обувки или преди лягане. Използвайте разтвора веднъж дневно в продължение на 1 седмица. Като след това повтаряте процедурата в рамките на месец. В края на последната седмица, използвайте последната пила, за да коригирате краищата на ноктите и да изравните неравностите. След това нанесете разтвора за нокти пристъпете към ”Защитната фаза”, която трае 9 месеца.

Дизайн:

Системата се състои от удобен за употреба накрайник. Пилите са за еднократно ползване.

Технически характеристики:

  • 99,9% резултати.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Система за премахване на гъбичките;
  • 5 броя пили за еднократна употреба;
  • Упътване за употреба.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.