Всеки обожава масажите, а в салоните за красота те се предлагат като допълнителна опция, но не всеки има възможност и време да ги посещава. Точно заради това Ви предлагаме разнообразие от масажори за лице. С този козметичен продукт ще релаксирате ефективно, а стресът и главоболието ще бъдат мираж. И на първо място – кожата Ви ще бъде по-здрава и красива от всякога!


Какъв масажор да изберем? Gua Sha масажор

Gua Sha – най-новото, мултифункционално и семпло решение, в което ще се влюбите. Този тип масажори за лице впечатляват първо със своята визия – ненатрапчива, нежна и красива, а след това идват ползите, които ще Ви разкрием. С масажора ще насърчите притока на кръв, подпухванията ще спаднат и лицето Ви ще е по-скулптурирано. Получавате "естествен фейслифтинг" ефект, за който много се подлагат на различни интервенции. Гуа Ша масажорът се прилага върху зоните на лице с леки и притискащи движения. Ефектът е по-изразени черти на лицето, подобрено кръвообращение, еластичност и намаляване на мускулното напрежение, както и бръчки.

Лифтинг масажор

Това е професионален масажор, който е от ново поколение. Има различни режими, като те включват - детоксикация, подмладяване, стягане и повдигане, както и нежна грижа в околоочната област. Подарете си невероятно гладка кожа само с един уред – лифтинг масажорът, който ще стане Вашия незаменим помощник в рутината Ви за лице!

Ултазвуков масажор

Изключително удобен и с него ще можете да почистите лицето си в дълбочина. Ултразвуковият масажор с криотерапия притежава невероятни способности, които карат кожата Ви да стане по-еластична и кръвоносните съдове да станат по-здрави.



4sales.bg подбра за Вас различни видове масажори за лице, които ако комбинирате с правилната грижа – ще се радвате на перфектна кожа всеки ден. Всичко, което предлагаме, е подбрано с изключително внимание, за да сте сигурни, че получавате най-доброто за Вашите пари. Разгледайте предложенията на 4sales.bg и си подарете красиви, релаксиращи мигове, защото го заслужавате!