Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Запушалка за сифона на мивка с кръгъл отвор изработени от ТПЕ - TV599

2,50 лв

Запушалка за сифона на мивка с кръгъл отвор изработени от ТПЕ - TV599 #06491

Описание:

Тапите за мивка, макар незначителни на вид са много важен аксесоар за нашата баня или кухня. Тези запушалки, които предлагаме на вашето внимание са специално изработени от ТПЕ. Термо пластичният еластомер (ТПЕ) е вид материал съставен от меки пластични елементи и твърда термо пластична част. Той има характеристиките на висока якост, висока устойчивост, широк обхват на приложение. Те са изработени така, че да опазват околната среда, нетоксични са и напълно безопасни. Въпреки, че са меки и гъвкави, този вид тапи успешно задържат косми и всякакъв вид нежелани едри частици.

Особености:

Тези свежо оцветени запушалки са конструирани така, че имат две основни положения и две функции. При първото положение, краищата на кръглата тапа са обърнати нагоре и водата се стича свободно, преминавайки през цедката, която задържа материалните частици, за да могат те после да бъдат почистени. При второто положение, само с едно натискане върху тапата, краищата и се слепват за основната част и тя се превръща в запушалка, което е много удобно, ако искаме да напълним ваната или мивката си с вода например. Тапите -.запушалки са универсални - можете да ги ползвате, както за кухненската мивка, така и за тази в банята, за душ кабината или ваната си. Те успешно ще предпазят мивката или канала ви от запушване.

Дизайн: 

Приятното при този тип запушалки е, че те не ръждясват и плътно прилепват за сифона. Искрящите весели цветове на продукта са в тон с всякакви алпака, фаянсови и други повърхности.

Как функционира:

За изработените от термо пластичен еластомер тапи е необходимо да се знае, че те притежават много голям обхват на твърдост (издръжливост), голям възможност за работа при различна температура, устойчиви са на различни видове химикали. Освен това подлежат на рециклиране и повторна обработка, което ги прави екологично чисти. Имат високо ниво на издръжливост при натиск и много трудно се износват. Основното при TПE тапите за сифони е, че запазват уплътнителната си функция години наред без деформации или напукване.

Технически характеристики:

  • Запушалка – тапа за мивка и баня;
  • Материал: ТПЕ – термо пластичен еластомер;
  • Размери: 10 см* 10 см * 2.3 см;
  • Нето тегло: 30 гр;
  • Тегло с опаковка: 36 гр;
  • Цвят: Синьо, зелено, бяло, сиво, розово, тъмно синьо.

Съдържание на опаковката:

  • 1 бр. - Запушалка – тапа за мивка и баня;
  • Упътване;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Кухня

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.