Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Шикозно колие инкрустирано с камъни и флорални мотиви D3

50,50 лв

Шикозно колие инкрустирано с камъни и флорални мотиви D3 #05400

Описание:

Привлечете горещи емоции с бижута за тяло! Нашумялата модна тенденция е не само световен хит, но и истинско изкуство, вдъхновено от ризниците на средновековните рицари и от мистиката на Древния Ориент. Модата за подобни продукти дойде при нас от източните страни. В тези части, дамите винаги са искали да се украсят с разнообразни бижута. Над роклите, които покриват почти цялото тяло, се носят брилянтни вериги. Когато необичайни аксесоари стигнаха Европа, те започнаха да се носят малко по-различно. Под тях вече не е необходимо да се носят затворени дрехи.

Особености:

Изключително стилен, красив и уникален аксесоар, който е и нещо повече от това, което изглежда. Моделът е подходящ не само за подарък, но и за ежедневно използване ако обичате красивите аксесоари. Стига бижута да се поддържат правилно, всеки ден може да бъде толкова ярки, колкото  като нови!  При този вид бижута не трябва да се използва много вода за поддръжката му, просто избягвайте киселинна и алкална и влажна среда. Почистете със суха гъба.

Дизайн:

Toвa e чyдeceн пoдapъĸ ĸaĸтo зa любимaтa, тaĸa и зa пpиятeлĸи. Дeĸopaциятa изглeждa cтpaxoтнo и извън cпaлнятa, бeз знaчeниe дaли нa пapти или в eжeднeвиeтo – тя ce впиcвa eднaĸвo дoбpe. Яĸaтa, ĸaтo чacт oт дeĸopaциятa изглeждa нaиcтинa oчapoвaтeлнa. Елегантен и много интересен синджир за тяло с пендарчета, бижу, с което ще се отличавате.

Характеристики: 

  • Уникално бижу за специални поводи и бляскави събития;
  • Универсален модел с регулиране;
  • Може да се носи като аксесоар върху дреха, за сцена,под дреха (деколте);
  • Периметър: 45 см;
  • Едностранна дължина на верижката: 10 см;
  • Дължина на удължението за закопчаване: 6,5 см;
  • Тегло: 0.271kg.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 брой колие.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.