Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колие от 2 синджира с масивни перлени елементи D80

8,00 лв

Колие от 2 синджира с масивни перлени елементи D80 #06747

Oписание:

Това интересно колие, със сигурност ще зарадва почитателите на аксесоари с перлени елементи, които са винаги модерни и носят своето класическо излъчване. Голямо преимущество на колието, е че може да се използват двата синджира комбинирано, както и поотделно, което ви позволява да си създадете повече разнообразие с един аксесоар , във вашия външен вид и стил. Вътрешният синджир на колието, е по – къс от външния, за да създаде усещането за последователност. Вътрешният синджир, има плетка от фини верижни елементи, с различна ориентация. В центъра на синджира има масивен перлен елемент с асиметрична форма. Външният синджир се състои от големи перловидни елементи прикрепени един към друг чрез синджир и между които има малки златисти топчета. Колието може да комбинирате с други аксесоари с перлени елементи, като това е преимущество, но не задължително, може да използвате и аксесоари със златисти орнаменти, които да нямат декорация.

Особености:

Колието е в класически стил, може да го използвате при всякакви официални поводи, за да допълните своя тоалет и излъчване. Удачно е комбинирането на колието с елегантни облекла, както и с ежедневните в спортно елегантен стил. Колието, ще се комбинира успешно, с всички видове рокли и техните деколтета, като яката подчертава неговия класически стил. Колието може да използвате както през топлите, така и през студените месеци. Може да го включите в празничните тържества като: сватби, Коледни и Новогодишни вечери, посещения на концерти, галерии. Възможностите на колието да използвате като два отделни аксесоара или комбинирано, ви дава възможност да постигнете множество различни комбинации с вашите тоалети.

Дизайн:

Колието е съставено от два синджира с перлени елементи, които могат да се използват комбинирано или поотделно. Синджирите използват закопчаване, което може да се използва както комбинирано, така и поотделно. Перлените елементи са масивни, с асиметрична форма, като единия синджир има само един елемент, в своя център, а външният синджир е подреден със същия вид елементи, разположени плътно един до друг. Между перлените елементи на втория синджир има малки златисти топчета, които се комбинират успешно и оформят едно наистина стилно класическо излъчване, характерно за аксесоарите с перлени елементи. Цялостният дизайн на колието е класически, придава увереност и подсилва излъчването за интелигентност, характерна за този тип аксесоари. 

Технически характеристики:

  • Колие от 2 синджира с масивни перлени елементи;
  • Цвят: Златист;
  • Размери:
  • С1:43+7см;
  • С2:44 см;
  • Елементи: 1.7х2.2 см;
  • Нето: 41.7 гр.;
  • Материал: Цинк, сплав, перленовидни елементи.

Какво ще намерите в опаковката:

  • 1 бр. Колие от 2 синджира с масивни перлени елементи;
  • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.