Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Колие от четири части 3 в 1 със златисти слънчеви дискове D81

9,50 лв

Колие от четири части 3 в 1 със златисти слънчеви дискове D81 #06748

Oписание:

Едно страхотно колие, което ще ви направи атрактивни, магнетични, красиви. Колието се състои от четири различни синджира, които са свързани два по два с обща закопчалка, което ви дава възможност да ги използвате като три различни аксесоара вместо един. Може да използвате всички четири синджира заедно, да използвате само едната комбинирана двойка или другата. Синджирите са с различна плетка и дължина, като оформят красива композиция. Синджирите са декорирани със златисти слънчеви дискове, които се отличават с артистичен, интересен и оригинален дизайн. Слънчевите дискове, са с кръгла форма, декорирани са със спираловиден релеф и напречни линии, а по краищата има украса с малки кръгли орнаменти. Много подходящ аксесоар за лятото, който ще привлече към вас както слънцето, така и погледите на околните. Аксесоарът може да използвате и през другите сезони, комбинирайки с дълбоко деколте, което подчертава неговата уникалност.

Особености:

Колието има стилен и моден дизайн, в златист цвят, което ви позволява, да го използвате както в ежедневието, така и при по – официални събития и поводи. Артистичните елементи – слънчевите дискове, които са добавени към синджирите, му придават сила и действат магнетично. Колието може да се използва както комбинирано с четирите синджира, така и те могат да се използват самостоятелно два по два.

Дизайн:

Първата двойка синджири се формира като външният представлява стилна елегантна плетка, с продълговат елементи, която е изключително харесвана и по него няма висулки. Вътрешният синджир, има по – фина плетка, която е подобна, като в долната му част има седем слънчеви диска подредени един до друг. Втората двойка синджири е оформена от тънък синджир с фина плетка в центъра на който има един слънчев диск, а вътрешният синджир има по- едра плетка от продълговати правоъгълни елементи, която в центъра има висулка от един слънчев диск. Общо четирите синджира имат стилен дизайн, като най – вътрешният изпъква със седем слънчеви диска, този след него има едра правоъгълна плетеница в центъра на която има висулка от един слънчев диск, следващият синджир има подобна плетеница, но с по – ситни елементи и отново един слънчев диск в средата, а крайният синджир, е с фина плетка и един слънчев диск в центъра и. При наслагването на синджирите един върху друг, е преценено разстоянието между тях по начин по който, да се получи комбинация от симетрия и артистичност.

Технически характеристики:

 • Колие от четири части 3 в 1 със златисти слънчеви дискове;
 • Цвят: Златист;
 • Размери:
 • С1:40 см;
 • С2:64 см;
 • С3:50 см;
 • С4:56 см;
 • Елементи: 2.2х2.2 см;
 • Нето: 64.5 гр.;
 • Материал: Цинк, сплав.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 бр. Колие от четири части 3 в 1 със златисти слънчеви дискове;
 • Транспортна опаковка.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.