Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Смарт часовници за деца

Съдържа 15 продукта.

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Безопасност за Вашето дете

Детските смарт часовници, които ще откриете в онлайн магазина на 4sales.bg  са модерни устройства на супер цени, създадени да подсигурят безопасността на Вашето дете по дискретен начин.

Те използват GPS проследяване, за да сервират актуални данни в реално време за местоположението му. Освен за получаване на информация ...

Моля отделете време, за да се запознаете повече с продуктите от тази категория

Безопасност за Вашето дете

Детските смарт часовници, които ще откриете в онлайн магазина на 4sales.bg  са модерни устройства на супер цени, създадени да подсигурят безопасността на Вашето дете по дискретен начин.

Те използват GPS проследяване, за да сервират актуални данни в реално време за местоположението му. Освен за получаване на информация за локацията, те дават възможност и за провеждане на мигновени разговори, чрез добавяне на SIM карта.

Основно тяхно предимство е опростения им интерфейс и лесна работа. Софтуерът им е допълнен от множество полезни, мобилни функции, които ги правят компактна алтернатива на стандартен GSM.

Локализирането на позицията се случва с точност от 1 до 10 метра. Допълнително родителят може да преглежда изминатия дневен маршрут. Една от фуnкционалностите със съществено значение е задаването на „безопасна зона“ - сектор с граници определяни от родителя. При излизане извън защитения пояс се получава известяване, а Вие сте навременно информирани.

Голяма част от продуктите във 4sales.bg се откриват с опцията „SOS бутон“ за автоматично избиране на Вашия номер. Извършването на бързи обаждания към предпочитани номера от семейството е елементарно - само с натискане на бутоните.

Как става проследяването

Проследяването се извършва посредством технологията за GPS локализация. Смарт уредите използват сигнала от един или няколко сателита, за да определят точното местоположение. Някои от моделите в онлайн магазина използват допълнителнa технология за асистирано трасиране - AGPS, която разчита на данни от множество сателити, в случай на лош сигнал.

Вие разглеждате получените данни, чрез приложение на своя телефон. Неговото инсталиране е лесно- само в няколко стъпки. Апликацията складира информацията и агрегира данните, за да имате цялостна представа за придвижването до 30 дни назад.

От там Вие задавате ограничения, можете да управлявате устройството дистанционно или да настройвате функционалностите на бутоните.

За кого са подходящи

Тези продукти са подходящи за всеки работещ родител родител, който иска да упражнява по-голям контрол. Предназначени както за по-големи, така и за много малки деца, те са компактни аксесоари, които внасят спокойствие и сигурност във Вашето ежедневие.

Могат да бъдат носени от ученици и да се използват в клас, благодарение на дискретните режими на повечето модели. Идеално решение на супер цена, за малки ученици, които ходят сами до училището или използват градски транспорт самостоятелно.

Подходящи са и за малчугани посещаващи предучилищна занималня или детска градина, тъй като са леки, със свеж и цветен дизайн и изработени от еко, безвредни материали.

Как да изберете Смарт часовник

Ако търсите базови функционалности, можете да се спрете на някои от моделите в среден клас. Те предлагат прецизно проследяване с GPS, добавяне на SIM карта и функционират като GSM с основни екстри, като бързо избиране, SOS повикване и аларма за сваляне от ръката.

Продуктите по-висок клас имат допълнителни функционалности -  поддържане на мобилни мрежи или Wi-Fi връзка, телефонен указател, камера, touch екран, фенерче.
Ако пък предпочитате да комбинирате телефон, с тракер и мониторинг, то се спрете на вариантите с опцията за измерване на здравословни показатели. Те поддържат крачкомер, мониторинг на съня и показват количеството изразходвани калории при движение.

Всички изделия ще откриете в разнообразие от весели, ярки цветове с красив дизайн с обли форми- без остри ръбове, напълно безопасни за употреба и от най-палавите малчугани.

Защо да купите онлайн от 4sales.bg

Ето  и няколко от причините да се доверите на предложенията в нашия магазин:

  • Всички устройства са осигурени директно от вносителя;
  • Спестявате време в търсене на подходящо изделие;
  • Тук намирате подробна информация за всеки продукт;
  • Предлагаме обслужване по телефона, за да получите разяснение за спецификациите;
  • Можете да закупите GSM часовник с промо оферта с намаление до 60%;
  • Получавате 1 година пълна гаранция;
  • В опаковката е включено ръководство за употреба на български език.


Направете ежедневието по-приятно и сигурно и се възползвайте от офертите ни!

Още
Смарт часовници за деца : ОТЗИВИ ОТ КЛИЕНТИ
Безплатна доставка за продукти на стойност над 200лв за следните градове: София, Пловдив, Варна, Бургас, Нова Загора, Стара Загора, Перник, Кърджали, Пазарджик, Благоевград, Асеновград, Дупница, Кюстендил, Петрич, Банско, Сандански, Види, Русе, Гоце Делчев, Монтана, Плевен, Силистра, Разград, Ямбол, Сливен, Враца, Велико Търново, Търговище, Габрово, Видин, Смолян, Шумен, Добрич, Велинград, Ботвеград, Карнобат, Казанлък, Панагюрище, Пещера и още...

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.