Аксесоари за iPhone 10/X

Категории Категории
Аксесоари за iPhone(1)

1 резултат

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

Съвременните смартфони са изключително красиви и функционални мобилни устройства, изработени от висококачествени материали, които обаче са много уязвими към счупвания и повреди при невнимателно боравене. За целта, производителите препоръчват тяхната защита с подходящи аксесоари за iPhone 10/X. Нека видим предназначението, отделните видове и характеристики в онлайн  магазин 4sales.bg.

Какви видове аксесоари за iPhone 10/X има

Те основно могат да се разделят на такива, които имат защитни функции и тяхното основно предназначение е да предпазват смартфона от ожулвания и счупвания при небрежно боравене с устройството. Такива са например, гръбчетата и екранните протектори. Първите аксесоари защитават задната част на iPhone 10/X, а вторите - дисплея. Сред тях също има множество разновидности, но те са сред конструктивните особености и цветовете, използваният материал и дизайн.

Вторите основни видове аксесоари за iPhone 10/X са допълненията, които всъщност разширяват функционалността на устройството и правят неговата употреба по-приятна и полезна. Такива са например, слушалките за слушане на музика, кабелите за трансфер на данни и зареждане на батерията, докинг станциите за разширяване на функционалността и т.н.

Кои да изберем

При определяне на кой от двата основни вида аксесоари за iPhone 10/X Ви трябва, необходимо е да изхождате от Вашите потребности и нужди. Например, при покупка на нов модел смартфон, горещо препоръчително е да имате и защитни аксесоари, които да запазят неговата отлична външност максимално дълго време. Така, те ще го предпазват от ожулвания, удари и необходимост от ходене по сервизи за поправка на дисплея, който изобщо не е евтин.

Ако пък искате допълнително забавление и разширяване на възможностите на смартфона, то насочете се към другият вид аксесоари за iPhone 10/X. Например, при наличие на докинг станция, можете да водите разговори на високоговорител и да слушате висококачествена музика с приятели на открито. Можете също да зареждате едновременно устройството или да го превърнете в гейм конзола, посредством специален джойстик за телефон.

Технически характеристики за iPhone 10/X

SoC Apple A11 Bionic

6 ядрен, 2 от които високопроизводителни на 2,1 GHz

GPU

Apple A11 Bionic

RAM

3GB

Флаш-памет

64/256 GB

Операционна система 

iOS 11

OLED сензорен дисплей

5,8 ″, 2436 × 1125 (458 ppi), поддръжка на 3D Touch и Taptic Engine технологиите

Камери

предна и задна с два обектива

Wi-Fi

802.11b / g / n / ac (2,4 и 5 GHz)

Bluetooth

5.0 A2DP LE

NFC

само при работа с Apple Pay

Поддръжка на Qi безжично зареждане

Допълни възможности

GPS с A-GPS, Glonass, Galileo и QZSS

Размери

144 × 71 × 7,7 мм

Тегло 

174 g

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл