Аксесоари за iPhone

Категории Категории
Аксесоари за iPhone(1)
Изчисти

Филтри

Затвори
Категории
Цена
  • От До
  • 5,00 лв. - 55,00 лв.

9 резултата

Сортиране по:
Най-продавани Цена: от ниска към висока Цена: от висока към ниска
Филтри Филтри Сортиране Сортиране

9 резултата

Айфон е най-популярният смартфон на американската компания Apple. Първият iPhone от серията беше представен лично от основателя на компанията Стив Джобс през 2007 г. До днес, ежегодно се пускат нови усъвършенствани модели на телефона, за който има и множество аксесоари.

Какво представляват аксесоарите за iPhone

iPhone е смартфон на американската компания Apple. Той работи под управлението на изцяло фирмената мобилна операционна система iOS. Това позволява максималното оптимизиране на работата между софтуера и хардуера, което прави тези устройства едни от най-производителните и предпочитаните на отрасловия пазар в световен мащаб. Apple дори развива собствена екосистема от “облак” хранилище, магазин за приложения и други услуги, с което се затваря кръгът от допълнителни възможности, позволяващи на iPhone да осигури пълен потенциал за работа и забавления.

Въпреки това, който и от предлаганите днес модели да притежавате, всички те имат една обща слабост - тяхната крехкост и чупливост. Въпреки това, вече има ефективно решение на този недостатък и това са защитните аксесоари. Също, има и различни допълнения, позволяващи разширяване възможностите на определени функции на смартфона. Кои са те и как да ги изберем? Нека видим по-долу!

Как да изберем правилните

Към днешна дата, основните видове аксесоари са два: защитни и разширяващи. Сред първите са така наречените протектори, представляващи допълнителни елементи, които се слагат върху iPhone и те поемат различните негативи, запазвайки красотата и елегантността на корпуса му непокътнати. Това важи за всички пуснати до момента модели на ябълковия смартфон. Такива са например, капаците за задната част на телефона и страничната рамка. Други видове са стъклените протектори, залепващи се върху стъклото на екрана.

Сред разширяващите аксесоари, често се срещат такива, които могат например да възпроизвеждат висококачествен звук, да увеличат автономността на вградената батерия, да превърнат iPhone във висококачествена мултимедийна система и т.н. Когато правите своя избор, много е важно да знаете с точност какво искате, така че консултантът на онлайн магазин 4sales.bg да Ви предложи най-подходящите аксесоари според нуждите Ви.

Защо да се доверим на 4sales.bg

Защото ние сме онлайн магазин номер едно за продажба на китайски стоки в страната и предимствата ни са в:

  • Голямото разнообразие от качествени и достъпни аксесоари за смартфоните Apple iPhone;

  • Продължителната гаранция и възможност за връщане на покупката;

  • Пълното съдействие при пазаруване и необходимост от помощ при избора;

  • Подробните описания и полезни статии в блога;

  • Продуктовите клипове и директни тестове на някои от продуктите;

  • Професионалната помощ и съдействие при проблеми с поръчките.

Очакваме Ви!

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл