Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97

48,75 лв

55,00 лв

-11%

-6,25 лв

A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 #01538

3 в 1 адаптер за HDTV

Този продукт е идеална алтернатива за Вас, ако искате да гледате висококачествен образ на голям екран директно от смартфона си. С него ще направите връзка с телевизор, монитор или екран с HDMI вход.

Двустранният кабел в единия си край завършва с две разклонения – за HDTV и стандартен USB конектор, който можете да включите в зарядното на телефона си. Така едновременно ще се наслаждавате на красива и ярка картина и ще захранвате мобилното устройство.

В другия си край адаптерът завършва с конектор за Iphone устройства. В комплекта са включени три преходника за най-добра интеграция с повече модели.

Основно предимство на този тип свързване е запазването на високата резолюция до 1080p, както и съвместимостта му с всеки вид HD приемник без значение дали е смарт. Интернет връзката не е задължителна, тъй като свързването не се повлиява от това.

Съвместимост

Продуктът е съвместим с най-популярните на пазара модели на Apple телефони. Към комплекта са приложени три 5 – пинови конектора, които покриват разликите в моделите. С него ще свържете моделите S5, S6, както и по-новите S7 и S8.

Възможно е да го използвате и с някои модели Android телефони, които притежават същия порт за зареждане и пренос на данни.

Бърз трансфер на данни

Трансферът на дигитална информация с изделието е много бърз. Той се предава по висококачествени медни нишки, от които е изработен кабела. Дори и да го използвате, за да прожектирате онлайн стрийминг видео или аудио няма да срещнете проблеми в скоростта. С подобно свързване си спестявате нуждата от смарт телевизор или мултимедиен плейър, а просто разчитате на смартфона си, за да достъпите всякакво съдържание по всяко време.

Понякога нестабилната безжична връзка тук е заместена от устойчиво кабелно сдвояване, което елиминира евентуално смущение в сигнала.

Технически характеристики

  • Накрайник за HDTV: HDMI;
  • Захранване: DC 5 V, 1A ;
  • Зареждане: Чрез USB;
  • Конектори за Iphone: 5 пина;
  • Дължина: 200 см;
  • Цвят: Черен, златен, светло син.

Какво ще откриете в опаковката

  • Адаптер от Iphone към HDTV;
  • Техническо ръководство;
  • 1 година гаранция.
A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 8 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 9 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 10 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 11 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 12 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 13 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 14 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 15 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 16 A5-14 Адаптер от Iphone към HDTV CA97 17
Препоръчваме ви също:

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Преходници

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.