Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Power Bank зарядно - преносимо TV161

6,00 лв

Power Bank зарядно - преносимо TV161 #03274

ОСОБЕНОСТИ

Преносимото зарядно Power bank гарантира допълнителен заряд на батерията на Вашите устройства. Вече няма да се налага да носите зарядното с Вас постоянно и да търсите контакт, за да го използвате. С размерите на червило, преносимото зарядно е повече от практично.

ОПИСАНИЕ

Батерията, чрез която работи преносимото зарядно, е литиево – полимерна. То е подходящо за iPhone и IPAD, Samsung, Nokia, HTC, Blackberry, PSD, PDA, GPS, МР3 и МР4. Също така може да зареждате и таблети, цифрови фотоапарати и други цифрови устройства.

КАК ФУНКЦИОНИРА?

Захранващият кабел в комплекта е предназначен за зареждане на самата външна батерия. Включете оригиналния кабел на Вашето устройство към преносимото зарядно, за да започнете зареждането. В комплекта е включен и micro USB кабел за зареждане от компютър или стандартен USB адаптер (не е включен).

ДИЗАЙН

Преносимото зарядно е с изчистен дизайн. Размерите му изключително компактни. Предлага се в няколко свежи цвята – бял, черен, син, зелен, жълт и розов. За повече удобство, има халка, чрез която можете да го закачите към връзката си с ключове.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

 • Капацитет: 2600 mAh;
 • Изход: DC 5V.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА

 • Преносимо зарядно Power Bank.
2019-11-22

Коректна и бърза консултация с любезни сътрудници

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Външни батерии

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.