Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Външна батерия Cartoon mobile power supply - Spiderman

24,99 лв

Външна батерия Cartoon mobile power supply - Spiderman #04814

Особености:

Забравете за моментите, в които батерията на смартфона или таблета ви е изтощена и то точно, когато най-много ви е нужна. Подарете си външна батерия с иновативен дизайн, която не само, че ще зареди бързо вашите устройства, но и ще внесе забавно настроение в сивото забързано ежедневие. Тя има формата на симпатичен анимационен герой. Би била чудесен подарък и за децата, които използват смартфони, за да имат постоянна връзка с родителите си, докато са на училище. А защо не и за възрастните, които обичат различното и носят все още детското в себе си. Съвместима е устройства захранвани с литиево-йонни батерии като таблети, смартфони, Mp3 Player-и, Ipad, както и с някои цифрови фотоапарати и преносими устройства за игри. Благодарение на нея ще зареждате своите устройства все по-рядко. Причината е, че повечето от тях се нуждаят от едно зареждане, за да могат да работят един ден. Дори  понякога се налага и по-често зареждане, а това започва да влияе на качеството на работа на батерията и скъсява нейния експлоатационен живот.

Описание: 

Батерията издържа на зареждане при температури от 0 градуса до 4 градуса. При разреждане издържа от -25 градуса до  60 градуса. Времето необходимо за пълното ѝ зареждане отнема около 4-5 часа, с помощта на външно зарядно устройство.

Как функционира?

Лесно се зарежда през USB вход на преносим компютър, настолен такъв или адаптер с параметри 220V-5W-0,5A.Автоматично изключване при напълване на батерията с ток. Външната батерия автоматично настройва изходното напрежение и електричеството, според свързаното устройство. При погрешно включване, има режим, който прекъсва на захранването. Има защита от пренапрежение, защита за максимален изходен ток, защита от изходно пренапрежение, защита от презареждане на елементите. 

Дизайн:

Дизайнът на батерията е доста закачлив. Външната ѝ част е във формата на Spiderman. Изработена е от PVC материал и гума. Това я прави изключително устойчива. Размерите ѝ са компактни и удобни, което дава възможност да я носите навсякъде със себе си. Идеална за пътуване, когато невинаги разполагате с друга възможност за зареждане. 

Технически характеристики:

 • Капацитет: 8800 mAh;
 • Конектори: Micro USB, стандартно USB;
 • Интерфейс: единичен USB 2.0;
 • Вход: DC 12-24V, 36V (макс.);
 • Изход: DC 5V 1A, 2.1A (макс.);
 • Работна температура: -20 ~ +60 (℃);
 • Температура на съхранение: от -25 до +60 (℃);
 • Коефициент на влага: ≤85%;
 • Сертификат: CE, ROHS, FCC.

Какво ще намерите в опаковката:

 • Външна батерия Cartoon mobile power supply,Spiderman;
 • USB кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Външни батерии

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.