Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Външна батерия Small strong power bank, Blue

33,00 лв

Външна батерия Small strong power bank, Blue #04872

Особености:

Подарете си външна батерия с иновативен дизайн, която не само, че ще зареди бързо вашите устройства, но и ще внесе забавно настроение в сивото забързано ежедневие. Подходяща е за употреба е от всеки. Съвместима е устройства захранвани с литиево-йонни батерии като таблети, смартфони, Mp3 Player-и, Ipad, както и с някои цифрови фотоапарати и преносими устройства за игри. Благодарение на нея ще зареждате своите устройства все по-рядко. Причината е, че повечето от тях се нуждаят от едно зареждане, за да могат да работят един ден. Дори  понякога се налага и по-често зареждане, а това започва да влияе на качеството на работа на батерията и скъсява нейния експлоатационен живот.

Описание: 

Батерията издържа на зареждане при температури от 0 градуса до +4 градуса. При разреждане издържа от -25 градуса до  +60 градуса. Времето необходимо за пълното ѝ зареждане отнема около 4-5 часа, с помощта на външно зарядно устройство.  

Как функционира?

Лесно се зарежда - през USB вход на преносим компютър, настолен такъв или адаптер с параметри 220V-5W-0,5A.Автоматично изключване при напълване на батерията с ток. При включване на батерията към телефон за да бъде зареден той - автоматично стартиране на зареждането към телефона, след зареждането на телефона-автоматично изключване. Външната батерия автоматично настройва изходното напрежение и електричеството, според свързаното устройство. При погрешно включване, има режим, който прекъсва на захранването. Има защита от пренапрежение, защита за максимален изходен ток, защита от изходно пренапрежение, защита от презареждане на елементите. 

Дизайн:

Дизайнът на батерията е изчистен. Има капаче. Тя има правоъгълна форма и е в син цвят. Размерите ѝ са компактни и удобни, което дава възможност да я носите навсякъде със себе си. Идеална за пътуване, когато невинаги разполагате с друга възможност за зареждане. 

Технически характеристики:

  • Капацитет: 8800 mAh;
  • Капацитет на батерията: 3.7V Li-ion;
  • DC входящо напрежение: 5V/1.5 A;
  • DC изходящо напрежение: 5V/1.0 A;
  • Работна температура: -20 ~ +60 (℃);
  • Температура на съхранение: от -25 до +60 (℃);
  • Размери: 7,2 см * 4,2 см * 3,2 см;
  • Тегло: 70 грама.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Външна батерия Small strong power bank;
  • Micro USB кабел или кабел за продукти на Apple.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Външни батерии

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.