Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Външна батерия Cartoon mobile power supply - Hulk

24,99 лв

Външна батерия Cartoon mobile power supply - Hulk #04826

Особености:

Подарете си външна батерия с иновативен дизайн под формата на анимационен герой, която не само, че ще зареди бързо вашите устройства, но и ще внесе забавно настроение в сивото забързано ежедневие. Би била чудесен подарък и за децата, които използват смартфони, за да имат постоянна връзка с родителите си, докато са на училище. А защо не и за възрастните, които обичат различното и носят все още детското в себе си. Съвместима е устройства захранвани с литиево-йонни батерии като таблети, смартфони, Mp3 Player-и, Ipad, както и с някои цифрови фотоапарати и преносими устройства за игри. Благодарение на нея ще зареждате своите устройства все по-рядко. Причината е, че повечето от тях се нуждаят от едно зареждане, за да могат да работят един ден. Дори  понякога се налага и по-често зареждане, а това започва да влияе на качеството на работа на батерията и скъсява нейния експлоатационен живот.

Описание: 

Батерията издържа на зареждане при температури от 0 градуса до 4 градуса. При разреждане издържа от -25 градуса до  +60 градуса. Времето необходимо за пълното ѝ зареждане отнема около 4-5 часа, с помощта на външно зарядно устройство. 

Как функционира?

Лесно се зарежда през USB вход на лаптоп или настолен компютър, или адаптер с параметри 220V-5W-0,5A. Осъществява се автоматично изключване при пълно зареждане на батерията. При включване на батерията към устройството, зареждането стартира автоматично. Също така автоматично се настройва и изходното напрежение и електричеството, според свързаното устройство. Има защита от пренапрежение, защита за максимален изходен ток, защита от изходно пренапрежение, защита от презареждане на елементите. 

Дизайн:

Дизайнът на батерията е доста закачлив. Външната ѝ част е във формата на глава на симпатичен еднорог в розово и синьо. Изработена е от PVC материал и гума. Това я прави изключително устойчива. Размерите ѝ са компактни и удобни, което дава възможност да я носите навсякъде със себе си. 

Технически характеристики:

  • Капацитет: 8800 mAh;
  • Капацитет на батерията: 3.7V Li-ion;
  • DC входящо напрежение: 5V/1.5 A;
  • DC изходящо напрежение: 5V/1.0 A;
  • Живот: около 500-800 цикъла ;
  • Работна температура: -20 ~ +60 (℃);
  • Температура на съхранение: от -25 до +60 (℃).

Какво ще намерите в опаковката:

  • Външна батерия Cartoon mobile power supply, анимационен герой в зелено;
  • Micro USB кабел или кабел за продукти на Apple.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Други потребители избраха също Всички Външни батерии

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.