Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Външна батерия Xiaomi powerbank 10 400mAh TV260

31,40 лв

49,40 лв

-36%

-18,00 лв

Външна батерия Xiaomi powerbank 10 400mAh TV260 #03576

Особености:

Xiaomi powerbank  е съвместима с всички марки и модели смартфони и таблети, както и с някои цифрови фотоапарати и преносими устройства за игри. С нейна помощ ще зареждате по-рядко Вашите устройства. Причината е, че повечето от мобилните устройства се нуждаят от едно зареждане, за да могат да работят един ден. Дори  понякога се налага и по често зареждане.

Описание:

Батерията издържа на зареждане при температури от 0℃ до 45℃. При разреждане издържа от -20℃ до  60℃. Напълно се зарежда за около 4-5 часа с 5V/2A външно зарядно устройство. Снабдена е с датчик за температурата, който следи за прегряване. 

Как функционира?

Външната батерия автоматично настройва изходното напрежение и електричеството, според свързаното устройство. При погрешно включване, има режим, който прекъсва на захранването. Има защита от пренапрежение, защита за максимален изходен ток, защита от изходно пренапрежение, защита от презареждане на елементите. 

Дизайн:

Предлага се в два цвята – черен и сив. Размерите ѝ са компактни и удобни. Тя е „облечена“ в здрав алуминиев корпус. При изработката са използвани технологии от елементи с висока енергийна плътност до 735 Wh /L и умален размер с 21%, като са запазени капацитета и мощността на материята. Технологията е същата като тази при LG и Panasonic.

Технически характеристики:

  • Капацитет : 3.7V 10400 mAh );
  • Конектори: Micro USB, стандартно USB;
  • Входящо напрежение: DC 5V  2.0A;
  • Изходящо напрежение: DC 5.1V, 2.1A;
  • Тегло: 207 грама;
  • Размери: 90.5 мм * 60,4 мм *27 мм.

Какво ще намерите в опаковката:

  • Външна батерия Xiaomi Mi 10400mAh;
  • USB кабел.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.