Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Мини портативна прахосмукачка с USB

56,00 лв

Мини портативна прахосмукачка с USB #01808

За какво се използва

Малката портативна прахосмукачка е създадена за специално приложение върху деликатни повърхности, с фини детайли. С нея можете да почистите техниката вкъщи – лаптопа, клавиатурата на компютъра, капризните тонколони. Подходяща е за обиране на праха от лавиците с книги, тесните пространства между тях и пепел от цигари. Почиства косми, наслоявания от прах във вътрешността на чекмеджетата и гардероба.

Спокойно може да се използва и за обиране на трохи от масата или покривката. Друго приложение е обирането на космите от домашните любимци от мебелите и тапицерията. Изделието е предназначено за експресно почистване, без много усилия на малки повърхности и труднодостъпни и тесни места.

С него можете да премахнете и паяжини по ъглите, да оберете остатъци от храна между уредите в кухнята или да изчистите натрупалия се прах по листата на цветята.

Мини размер и практично захранване

Прахосмукачката има съвсем малък размер и е изключително лека – под 200 грама. Тя няма голяма сила на засмукване и мощност, защото е предназначена за капризни повърхности и бързо чистене. Дръжката ѝ е тънка и удобна за захващане, за по-лесно боравене и насочване. Освен вкъщи можете да я ползвате и за освежаване на таблото и дамаската в колата.

Уредът се захранва, чрез USB кабел, който можете да включите с адаптер, както към контакт, така и към друго устройство, което позволява USB зареждане. Позволява захранване и от запалката на колата с подходящ преход. Не се нуждае от допълнителен източник на енергия и можете да достигнете да всяко място, тъй като притежава дълъг кабел от 1.8 метра.

Събраната мръсотия се складира в тънкия, но плътен филтър. След употреба просто го изтупайте или при нужда изперете с обикновена вода и сапун.

Допълнение с накрайници

Основното тяло е допълнено от два накрайника– плосък и обла четка. В зависимост от приложението можете да избирате, кой от двата да използвате. Четката е подходяща за фини повърхности или силно запрашени места, като добре елиминира всяка следа от замърсяване. Плоската приставка концентрира силата на засмукване в една точка и е подходяща за достигане на ъгли, между седалките в колата или мебелите вкъщи.

Технически характеристики

· Материал: ABS;

· Мощност: 3.5 W;

· Захранване: 5 V;

· Размер: 196 х 60 х 137 мм;

· Тегло: 160 гр.

Какво ще получите в пакета

· Мини портативна прахосмукачка с USB;

· Захранващ кабел;

· Почистващи приставки;

· Техническо ръководство;

· Гаранция за 12 месеца.

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.