Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Качествено покривало за предно стъкло на автомобил #02358

Особености

Силно замърсената градска среда, в която живеем създава проблеми не само на нас, но и на автомобила. Прахът, димът от изгорели газове, листата носени от вятъра, насекомите, птичите изпражнения, снега, дъжда, леда и ред други замърсители, се полепват по стъклата на превозното ни средство и пречат на видимостта.

Като в същото време увреждат повърхността и способстват за по-бързото остаряване на материалите, от които возилото е направено. Едно простичко, но ефективно решение е покривалото за кола. Най-добрият вариант е частичната обвивка, която да предпазва най-важното стъкло в автомобила, а именно предното стъкло. Покривалото, което предлагаме на вниманието ти е създадено специално за автомобили и се отличава с качество и здравина на изработката.


100% защита през четирите сезона


Основното предимство на това покривало е, че не позволява различни замърсители като прах, листа и други да достигнат до стъклото, независимо от това кой сезон е. Особено ефективен е през двата екстремни сезона в годината – лятото и зимата. Благодарение на алуминиевия филм, който е горният му слой, покривалото защитава стъклото цялостно от слънчевите лъчи, както и от прегряване, особено през лятото. А през зимния сезон, когато температурите са изключително ниски не позволява предното стъкло да се обледени.


Непробиваемо


Проектирано е и е направено от изключително здрава материя, състояща се от два слоя, която гарантира непробиваемост и дълготрайност на покривалото. Това позволява да бъде използвано абсолютно навсякъде, включително и особено при екстремни условия.


Универсалност и лесно поставяне


Без значение е марката на конкретния автомобил, тъй като това покривало е с универсален размер, за да пасне на всяка кола. В същото време, както навярно вече стана ясно, е изключително лесно за слагане. Просто се разгъва и поставя върху предното стъкло, от външната страна, като се защипва с предните врати на автомобила.


Технически параметри

 • Наименование: универсално покривало за предно автомобилно стъкло;
 • Материал: алуминиев филм + PP памук + нетъкан текстил;
 • Размери: дължина 143 см, широчина 93 см.;
 • Тегло: 0.510 кг.;
 • Цвят: сребро;
 • Основни свойства: слънцезащитно и анти-лед покривало.


Какво ще откриете в кутията

 • 1 бр. покривало за предно автомобилно стъкло;
 • Книжка с инструкции;
 • 12 месеца гаранция.

2018-12-17

хареса ми материала на покривалото

  2018-11-24

  всичко е както трябва да бъде

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.