Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Качествено покривало за предно стъкло на автомобил

16,00 лв

Качествено покривало за предно стъкло на автомобил

Особености

Силно замърсената градска среда, в която живеем създава проблеми не само на нас, но и на автомобила. Прахът, димът от изгорели газове, листата носени от вятъра, насекомите, птичите изпражнения, снега, дъжда, леда и ред други замърсители, се полепват по стъклата на превозното ни средство и пречат на видимостта.

Като в същото време увреждат повърхността и способстват за по-бързото остаряване на материалите, от които возилото е направено. Едно простичко, но ефективно решение е покривалото за кола. Най-добрият вариант е частичната обвивка, която да предпазва най-важното стъкло в автомобила, а именно предното стъкло. Покривалото, което предлагаме на вниманието ти е създадено специално за автомобили и се отличава с качество и здравина на изработката.


100% защита през четирите сезона


Основното предимство на това покривало е, че не позволява различни замърсители като прах, листа и други да достигнат до стъклото, независимо от това кой сезон е. Особено ефективен е през двата екстремни сезона в годината – лятото и зимата. Благодарение на алуминиевия филм, който е горният му слой, покривалото защитава стъклото цялостно от слънчевите лъчи, както и от прегряване, особено през лятото. А през зимния сезон, когато температурите са изключително ниски не позволява предното стъкло да се обледени.


Непробиваемо


Проектирано е и е направено от изключително здрава материя, състояща се от два слоя, която гарантира непробиваемост и дълготрайност на покривалото. Това позволява да бъде използвано абсолютно навсякъде, включително и особено при екстремни условия.


Универсалност и лесно поставяне


Без значение е марката на конкретния автомобил, тъй като това покривало е с универсален размер, за да пасне на всяка кола. В същото време, както навярно вече стана ясно, е изключително лесно за слагане. Просто се разгъва и поставя върху предното стъкло, от външната страна, като се защипва с предните врати на автомобила.


Технически параметри

 • Наименование: универсално покривало за предно автомобилно стъкло;
 • Материал: алуминиев филм + PP памук + нетъкан текстил;
 • Размери: дължина 143 см, широчина 93 см.;
 • Тегло: 0.510 кг.;
 • Цвят: сребро;
 • Основни свойства: слънцезащитно и анти-лед покривало.


Какво ще откриете в кутията

 • 1 бр. покривало за предно автомобилно стъкло;
 • Книжка с инструкции;
 • 12 месеца гаранция.

2018-11-24

всичко е както трябва да бъде

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Напишете отзив

  Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

  Други потребители избраха също Всички Покривала за коли, джипове или мотори

  Потребители, които купиха този продукт, купиха също:

  Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

  Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.