Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Пачове против триене на бедрата HZS776

4,00 лв

Пачове против триене на бедрата HZS776 #10363

ОПИСАНИЕ:

Много дами страдат от болезненото протриване на бедрата. То се случва най-често през летните месеци, когато те захвърлят тесните панталони и дънки и залагат на роклите и полите. От подобен проблем страдат дори активните бегачи. Пачовете против триене на бедрата ще ви спасят от неприятното усещане. 

ОСОБЕНОСТИ:

Пачовете са с телесен цвят, така че те ще се слеят с кожата ви. Дори и да носите мини пола, не е нужно да се тревожите, че те ще развалят визията ви. Освен че ще възпрепятстват търкането на бедрата ви, пачовете могат да се използват и като инструмент за намаляване на триенето на дрехите в кожата ви. Те могат да се носят под рокли и поли, осигурявайки лека и стилна алтернатива на шорти или дори бельо.

Пачовете се закрепват стабилно върху вътрешната страна на бедрото ви. Не се тревожете, че ще се отлепят, докато вървите или тичате. Те са подходящи още за активните спортисти и всекидневна употреба. Лепилото във вътрешната им част е издръжливо, но и щадящо кожата, и пластирът може да защити кожата ви през целия ден. Въпреки че е издръжлива, лепенката е изключително тънка и нежна.

Лепенките са лесни за използване. Поставят се и се свалят само с едно движение.  Те са толкова нежни към кожата ви, че дори след като ги носите през целия ден, по бедрата ви няма да остане и следа от тях. Пластирите са с универсална употреба. Тези абсорбиращи потта пластири могат да се използват не само като средство против протъркване на бедрата, но също така могат да се залепят и към подмишниците, за да се предотврати протриване на ръцете. 

ДИЗАЙН:

Пачовете са с почти невидим дизайн, те са тънки и леки. Той им позволява да ги носите свободно не само върху вътрешната част на бедрата ви, но и върху прасците, коленете и други части на тялото, които често са подложени на протъркване. Пластирите могат да се адаптират към вашите нужди, независимо от вашия пол или възраст.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Цвят – телесен;
  • Подходящ за – жени, мъже;
  • Размер – 18*12*0,05 см.

КАКВО ЩЕ НАМЕРИТЕ В ОПАКОВКАТА:

  • 1 броя пачове против триене на бедрата в опаковка

Напишете отзив

Напишете отзив

Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.