G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx FS-250

Novatek

 • Промо Промо
Напиши ревю

Full HD видеорегистратори

FS-250

Предходно изображение
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 1
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 2
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 3
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 4
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 5
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 6
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 7
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 8
Следващо изображение
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 1
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 2
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 3
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 4
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 5
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 6
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 7
G1W-C видеорегистратор Full HD 1080P H.264 батерия 300mAh -12Mpx 8
Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Предишен продукт Следващ продукт

Изчерпан

39,00 лв.

69,00 лв. 30,00 лв. отстъпка

Изчерпано количество

Реновиран

Най-често купуван от категория Най-често купувани отново от Full HD видеорегистратори Виж всички
Най-често купуван от категория Най-често купувани отново от Full HD видеорегистратори Виж всички

Защо да пазаруваш от 4Sales.bg?

Научи повече
 • Експресна доставка за 1 ден
  Експресна доставка за 1 ден
 • 12/24 месеца гаранция
  12/24 месеца гаранция
 • 14 дни право на връщане
  14 дни право на връщане
 • Безплатна доставка над 200лв
  Безплатна доставка над 200лв
 • 800,000+ доволни клиента
  800,000+ доволни клиента
 • 14 години на пазара
  14 години на пазара

Конкурентна цена Конкурентна цена

Ако сте видели този продукт, но на по-ниска цена, ние с удоволствие ще я променим за Вас.

Всички ревюта са от проверени покупки

Част от ревютата

Йордан Дончев

Това е чудесен видеорегистратор за всички шофьори.Аз вече го имам.

Красен Момчев

Предлага голямо разнообразие на добри цени.

Генади

За първи път виждам толкова евтин видеорегистратор. За тези пари няма как да не си го поръчам. Нямам търпение да пристигне.

Виж всички ревюта

Особености

И ето, че имаме удоволствието да ви представим един "изтънчен" модел видеорегистратор. G1W е модел от настоящата 2015 година и съчетава мощни компоненти и красив дизайн, като всичко е събрано в компактните размери на корпуса.  На какво е способен G1W ще разберем сега.

Освен стилните линии на корпуса, за него е характерна износоустойчивост и здравина на материала. Цветовото съчетание е много успешно, съчетават се син и черен цвят, а за допълнителен разкош G1W има хромирани елементи.

Дисплеят е със диагонал от 2.7 инча и Full HD резолюция, а съотношението на картината е 16:9. Матрицата е TFT, а всички тези спецификации предоставят отлична картина за всеки потребител. Дисплеят има автономно управление , като  може да възпроизвежда картината от камера за заден ход, без да се прекъсва заснемането на видеото. "Сърцето" на  G1W  е на производителя Novatek, модел 96620. Този процесор дава бързина и точност при функционирането на видеорегистратора.

Камерата на G1W също заслужава голямо внимание. Тя заснема видео с разделителна способност от 1920х1080 и 30 кадъра в секунда. Чувствителният CMOS сензор гарантира отлични нива на цветовете, яркостта и контраста. G1W има възможност за дигитално увеличение до 4 пъти. Обектива се характеризира като широкоъгълен, благодарение на оптиката му , която има събирателен ъгъл от 140 градуса. Това дава възможност на G1W да "хваща в кадър" много голяма част от картината пред автомобила ни. Разбира, се възможностите на камерата не свършват до тук. При намалена осветеност G1W също прави запис с отлично качество, като за тази цел му помагат специалните инфрачервени светодиоди. Заснемането на нощна картина е много трудна задача за повечето непрофесионални камери, но G1W се справя повече от отлично. Motion-Detection e една от полезните функции, които ще открием при G1W. Тя се базира на специален сензор, който "открива" движение на обекти пред обектива и моментално активира камерата. Така можем да сме сигурни, че в напрегнат момент няма да пропуснем да включим камерата, а всеки трепет ще бъде детайлно заснет.

А ето и още от функционалността на G1W.Паметта за видеозаписа се осигурява от micro SD карта. Често обаче потребителите забравят да "почистват" регулярно паметта от стари видеофайлове и се стига до запълване на паметта. G1W няма да прекъсне снимането на видео, защото е екипиран със функцията Seamless continuous recording. Това е много практична опция, която е налична при повечето видеорегистратори. Тя изтрива стария запис и освобождава място за запаметяване на новия. С тази функция си гарантираме спокойствие, защото дори при пълна памет, няма да останат незаснети моменти. Тази функция се комбинира успешно и с друго "умение" на G1W, като то представлява защитната функция за запис. Това дава възможност определени кадри да бъдат защитени от изтриване при препълване на паметта. Тази защита се активира от G-сензора, който реагира на сътресения и вибрации. Така, при евентуален пътен инцидент, заснетите кадри ще се съхранят непокътнати в паметта.

G1W  притежава и специален таймер, който изключва автоматично камерата след зададено от нас време. Това е полезна функция с която можем да заснемем кадри, без наше присъствие и същевременно да не изтощаваме батерията излишно.

Когато тръгваме на път, често забравяме да активираме допълнителните устройства в автомобила ни.  G1W ни освобождава от грижа за него, защото той се активира автоматично при стартиране на двигателя. В случай, че забравим да изключим видеорегистратора, той ще направи това сам, след определено време без използване. За продължаващата работа без наличие на захранване от автомобила,  G1W  има вградена литиево- полимерна батерия с капацитет от 300mAh. Тя осигурява до 35 минути видеозаснемане.

Моделът има стандартните портове за свързване с периферни устройства, а също и вградени микрофон високоговорител. Чрез тях можем да записваме и възпроизвеждаме звук с отлично качество.

G1W е един отличен видеорегистратор, който може да ни даде спокойствие и защита на пътя. Този модел разполага с богат набор от практични функции и горещо Ви препоръчваме да ги опознаете.

Основни функции

Seamless continuous recording – Функция, която се активира при запълване на капацитета на micro SD картата. Видеорегистраторът изтрива  най-стария запис от картата памет и записва снимащия се в момента. Използва се, за да не се налага прекъсване на снимането, при препълване на паметта.

G-sensor – Сензор, който се задейства при движение на автомобила. Използва се за автоматично включване на камерата, при потегляне на автомобила.

Сензорът се активира при евентуален сблъсък, като защитава видеозаписа от изтриване, при препълване на паметта.

WDR -  Функция на камерата, която компенсира големите контрастни разлики. Абсорбира се част от силната светлина и се изсветляват тъмните обекти. Функцията осигурява качествена картина при големи разлики в осветеността. Например, на тъмен път и отразяващи светлината знаци, тази функция ще намали отблясъците на фаровете от знаците и ще изсветли тъмното пътно платно.

Full HD – Характеристика на камерата и заснето от нея видео. Камерите с такива характеристики , заснемат видео с резолюция от 1920х1080 пиксела, която видеото се отличава със висока детайлност и ясна картина при голямо увеличение. Заснетото по тази технология, видеото може да се възпроизвежда от големи монитори и телевизори, без да се наблюдават изменения в картината.

Auto turn off/on – Това е функция, която включва и изключва автоматично видеорегистратора. Включва го при стартиране на двигателя и/или потегляне на автомобила. Изключва го при продължителен престой на автомобила на едно място и/или изключване на двигателя.

Функцията се задейства от двигателя в случай, че видеорегистраторът е свързан със зарядното устройство, към буксата на запалката.

Motion Detect – Функцията се изпълнява от камерата, като активира видеозаснемането при движение на обект. При преминаването на движещ се автомобил, човек или друг предмет, видеорегистраторът автоматично ще започне да снима.

Night Vision – Функция на камерата, която позволява да се заснеме видео с отлично качество, при намалена осветеност. Използва се комбинация от сензори за яркост и специални инфрачервени светодиоди.

Date & Tame tag – При използването на тази функция, във видеото се записва точната дата и час на заснимане. Тези данни се записват в долният край на картината със ясни цифри

AV порт – Конектор за свързване на периферни устройства към видеорегистратора. Чрез този порт може да се свърже GPS навигация или камера за задно виждане. По този начин, сигнала от тези устройства ще се появява на LCD дисплея, в задната част на видеорегистратора.

HDMI порт – Използва се за свързване на видеорегистратора към монитора или телевизор. Чрез него може да се преглежда заснетото видео, с високо HD качество.

USB порт – Използва се за свързване с компютър или зарядно. Чрез тази връзка може да се прехвърлят видеофайловете на компютъра и да се зарежда батерията на видеорегистратора, както и да използвате видеореистратора като WEB камера.

Свързани продукти

YouTube канали на 4sales.bg

4Sales.bg

4Sales.bg

15.1K абонати

Ънбоксинг и разопаковане 4Salesbg

Ънбоксинг и разопаковане 4Salesbg

167 абонати

Нещо за жените

Нещо за жените

921 абонати

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение

Ревюта от клиенти

3 Ревюта 0 Въпроса 0 Отговора

Всички ревюта са от проверени покупки

3 от 3 ревюта

Сортирай по: най-нови Сортирай по:

Това е чудесен видеорегистратор за всички шофьори.Аз вече го имам.

Предлага голямо разнообразие на добри цени.

За първи път виждам толкова евтин видеорегистратор. За тези пари няма как да не си го поръчам. Нямам търпение да пристигне.

Въпроси и отговори

Задай въпрос Задай въпрос Задай въпрос

Няма въпроси за този продукт

Сортирай по: най-нови Сортирай по:

Задай нов въпрос

Вижте какво купуват потребителите
Live
Виж всички

Предходно изображение Предходно изображение
Предходно изображение Следващо изображение
Имейл

39,00 лв.

69,00 лв.