Този магазин използва бисквитки. Научете повече. Разбрах

Бизнес комплект – кварцов часовник и химикалка

8,40 лв

Бизнес комплект – кварцов часовник и химикалка #04175

Описание:

Полезен подарък за всеки мъж. Комплектът от две части съдържа стилен мъжки часовник с черна кожена каишка. Кварцовият часовник и е с изчистен и семпъл дизайн от метален сив корпус и бял циферблат. В комплект с удобната и елегантна химикалка, артикулът е подходящ за бизнес подарък или изненада за шефа. Химикалката е перфектното допълнение към часовника. Всеки трябва да има химикалка в себе си. С метален корпус и удобно гумирано черно покритие, за предотвратяване на плъзгането на ръката в долната и част.

Особености:

Отлична функционалност и перфектен подарък. Изключително подходящ за бизнес срещи и празници. Стилната кутия и изисканите артикули са страхотен делови подарък за мъж, който ще му бъде полезен и ще напомня, че е от вас.

Дизайн:

Когато е необходимо да подарим нещо на колега, бизнес партньор или шефа, понякога е трудно. Причините са няколко: не познаваме добре неговия вкус, не бихме искали да рискуваме да го обидим и като цяло да подариш на шефа нещо си е трудна работа. Затова нашият подаръчен комплект е перфектният избор. Всеки носи часовник и химикал. А когато са в стилен и изискан комплект, това е вашият подарък. Не се колебайте, изчистеният дизайн и неутрални цветове ще направят добро впечатление и биха харесали на всеки.

Какво ще намерите в опаковката:

 • 1 брой кварцов мъжки часовник;
 • 1 брой автоматичен химикал;
 • 1 брой стилна кутия с прозрачен капак.
2020-10-23

Често пазарувам и не съм бил разочарован!

  2019-12-03

  Супер сте. И много сте коректни и професионалисти

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Напишете отзив

   Не препоръчвам Слаб Среден Добър Отличен

   Други потребители избраха също Всички Мъжки подаръци

   Абонирайте се за нашия специален бюлетин и спестете!

   Получавате на имейл само , специални оферти и ексклузивни продукти.